Comfortabel Ligbedje

De Lidl verkoopt nu dit comfortabel ligbedje voor een stuntprijs

Weleens eraan gedacht om een heerlijk ligbedje in je tuin te plaatsen? De Lidl maakt deze luxe binnen handbereik met hun nieuwste aanbieding. Voor een stuntprijs scoor je nu comfort zoals je dat in vakantieoorden tegenkomt. Zonliefhebbers, laat deze buitenkans niet aan je neus voorbijgaan!

Voordelen van een comfortabel ligbedje

Is er iets beters dan genieten van je eigen tuin op een comfortabel ligbedje? Deze oase van comfort brengt talloze voordelen met zich mee, meer dan je misschien zou verwachten. Laten we eens duiken in de zee van weldaad die een simpel tuinbedje kan bieden:

  • Persoonlijk welzijn: Laat stress wegsmelten terwijl je wegzinkt in een hoek van comfort, het perfecte recept voor ontspanning.
  • Gemakkelijk bruin worden: Vanuit de veiligheid van je tuin kun je geleidelijk een zomers tintje opdoen, zonder de schadelijke UV-straling van de zonnebank.
  • Ruimtebesparing: Vergelijk het met een hangmat, maar dan zonder de noodzaak van twee perfect geplaatste bomen.
  • Multifunctioneel: Lezen, dutten of simpelweg genieten van de natuur; je bepaalt zelf hoe je je buitenverblijf optimaliseert.
  • Betaalbaarheid: Dankzij winkels als Lidl, wordt luxe comfort betaalbaar voor iedereen.
  • Duurzaamheid: Veel ligbedjes zijn gemaakt van weerbestendige materialen, wat betekent dat ze jarenlang mee kunnen zonder vervanging.

Over het ligbedje van de Lidl

Zie je jezelf al loungen in de tuin op deze prachtige ligstoel? Met een frame van lichtgewicht aluminium en dubbelzijdig vlechtwerk in een stijlvolle rotanlook. Heb je zin in een andere hoek van je tuin? Geen probleem. Dankzij de praktische wielen verplaats je de stoel zonder enige moeite. En als de zon verandert van positie, pas je eenvoudigweg de rugleuning aan, die verstelbaar is in maar liefst zes standen. Echt comfort, precies zoals jij het wilt.

Maar deze stoel heeft niet alleen oog voor comfort. Met armleuningen van gecertificeerd hardhout maakt hij een duidelijk statement over duurzaamheid. Daarnaast is hij zowel weer- als UV-bestendig. Weersomstandigheden zullen zijn schoonheid dus niet aantasten. En als je even krap zit qua ruimte, of als het seizoen verandert, dan klap je de stoel eenvoudig in. Ruimtebesparend en handig.

Ten slotte is ook je vloer veilig. De stoel is voorzien van robuuste beschermkappen, die ervoor zorgen dat je vloer geen enkele beschadiging oploopt, hoe vaak je hem ook verplaatst.

Dit comfortabel ligbedje is alleen bij de Lidl-shop verkrijgbaar. In plaats van €129,- betaal je nu tijdelijk €99,-. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

Comfortabel Ligbedje
verkrijgbaar bij de Lidl-shop

Lees ook: Deze charmante tuinbank verkoopt de Lidl-shop nú met fikse korting

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker