Ontwerp Zonder Titel 2020 08 31t135135.995

Aanbieding: 4, 5 of 8 dagen in Center Parcs De Eemhof vanaf € 119,- i.p.v. € 219,-

Op zoek naar de rust en prachtige natuur? Zeewolde heeft het allemaal.

Vlakbij het IJsselmeer

Vlakbij het IJsselmeer, midden in de prachtige natuur van het Hulkesteinse Bos ligt Zeewolde. De perfecte basis vanwaaruit je Flevoland kunt ontdekken, maar ook steden als Amsterdam en Utrecht zijn gemakkelijk te bereiken voor een fijn dagje shoppen of cultuur snuiven. Waterliefhebber? Huur een bootje en ga het water van het Eemmeer op!

Verblijf

Center Parcs De Eemhof ligt heerlijk rustig en tegelijkertijd centraal. Vanuit het park loopt of fiets je zo het bos in. Maar ook op De Eemhof zelf is van alles te beleven. Niemand is te oud voor een glijbanenrace vanaf de spectaculaire Duo Racer in het tropische zwemparadijs Aqua Mundo. Trek gekregen van al deze activiteiten? Schuif dan aan bij van de restaurants in de Market Dome of geniet van een heerlijke barbecue op uw eigen terras bij de cottage. Kom ook naar het veelzijdige Center Parcs De Eemhof en waan u in mediterrane sferen aan het Eemmeer in Flevoland!

Prijzen en periode

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 30 november 2020. Let op: de vermelde prijzen zijn vanaf en kunnen verschillen per aankomstdatum. De prijzen zijn per accommodatie (p.acco), excl. bedlinnen (€ 8,50 p.p.), administratiekosten (€ 29,50 per boeking) en toeristenbelasting. Kijk online voor de volledige voorwaarden. Prijs-, druk- en zetfouten voorbehouden.

4, 5 of 8 dagen vanaf € 119,-per persoon i.p.v. € 219,-

Inbegrepen

• 3, 4 of 7 overnachtingen
• eindschoonmaak
• gebruik subtropisch zwemparadijs
• parkeren

Info & reserveren

Voor meer info, voorwaarden en om te boeken, ga je naar www.voordeeluitjes.nl/vriendin
of bel met 0900 66 777 88 (25 c/m).