Ontwerp Zonder Titel (21)

Déze 6 sterrenbeelden houden stiekem het allermeest van kerst

Niet iedereen is dol op de feestdagen, maar deze 6 sterrenbeelden genieten van de voorpret en kunnen niet wachten tot de kerst van start gaat.

1. Ram

De feestdagen zijn voor een Ram een fijne periode. Het is de uitgelezen kans om meer tijd met familie door te brengen en zijn of haar innerlijke batterij op te laden. Daarnaast houdt een Ram van competitie, dus een spellen avond maakt hem of haar helemaal gelukkig.

2. Kreeft

Een Kreeft hecht veel waarde aan tijd doorbrengen met de personen waar hij of zij veel van houdt. Dit is de reden dat een Kreeft zo dol is op de feestelijke decembermaand.

3. Leeuw

Een Leeuw vindt het heerlijk om tijdens de feestdagen lekker los te gaan met make-up en opvallende outfits. Hij of zij zorgt er altijd voor dat kerst hoe dan ook één groot feest wordt.

Lees ook: 5 redenen om nu al de kerstversiering op te hangen

4. Schorpioen

Iedereen weet dat een Schorpioen een ster is in het hosten van feestelijke diners. Hij of zij is vaak een tikkeltje mysterieus. Als het ijs echter eenmaal gebroken is, zal een Schorpioen alles voor je overhebben. Hij of zij vindt niets leuker dan goed te zorgen voor zijn of haar familie en vrienden.

5. Boogschutter

Normaal gesproken staat een Boogschutter bekend om zijn of haar rustige en relaxte houding, maar als de feestdagen in zicht komen neemt het enthousiasme de overhand. Hij of zij is stiekem dol op alle bekende kerstnummers en vindt het heel fijn om tijd door te brengen met familie.

6. Waterman

Een Waterman is dol op de kerst en vindt niets zo leuk als het geven van cadeaus. De zoektocht naar de perfecte kerstcadeaus is iets waar hij of zij intens van kan genieten. Een Waterman is het allergelukkigst als anderen zichtbaar blij zijn met zijn of haar cadeaus.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Goed nieuws: Netflix koopt een heleboel Hallmark-achtige kerstfilms

Foto: GettyImages
Bron: My.astrofame.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.