Ontwerp Zonder Titel (45)

Dit wil je: HEMA verkoopt nu matchende kerst-pyjama’s voor jou en je hond

Je viervoeter is natuurlijk je allerbeste vriend. Matchende kerstpyjama’s is toch dan je ultieme droom? Dat wordt rennen naar de HEMA.

Kerst-pyjama’s

Draag jij met kerst altijd je favoriete kersttrui of heb je misschien zelfs een hele kerst-outfit waarin je ieder jaar weer op de jaarlijkse kerstborrel verschijnt. Als je nu ook nog eens een hond hebt, die je als je allerbeste vriend(in) beschouwt, dan moet je vooral even verder lezen. HEMA heeft namelijk een hele leuke, nieuwe kerstcollectie. Je kunt er pyjama’s en onesies scoren voor jezelf (en je partner), maar ook voor je kinderen én voor je hond. Gezellig wordt het niet toch?

Lees ook: De beste kerstfilm van 2022 is te zien op Disney+

Goed doel: War Child

De onesie is gemaakt van fleece en de bijpassende pyjama is van flanel katoen. Jij (en de rest van de familie) zitten er dus warmpjes bij deze kerst. Alle pyjama’s hebben een kerst-achtig motief met zwarte en rode ruiten. De verkoop van deze fantastische pyjama’s is ook nog verbonden aan een goed doel, namelijk: War Child. Met de speciale War Child-collectie steun je een kind in oorlog. HEMA doneert 25% per verkocht artikel aan War Child. De organisatie biedt kinderen een veilige plek waar zij hun angsten kunnen verwerken en weer mogen dromen.

Benieuwd naar de collectie? Bekijk ‘m hier.

Lees ook: Dít wil je: HEMA verkoopt nu kruidnoten met tompouce smaak

Foto: HEMA.nl
Bron: HEMA.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.