Welkom als nieuwe abonnee van Vriendin!

Vanaf nu ontvang je elke week Vriendin op de mat, maar daarnaast heb je per direct gratis toegang tot alle (ook eerdere) digitale edities. Je kunt dus gelijk beginnen met lezen!

Vriendin lezen op je iPad of Android tablet in drie eenvoudige stappen:

  1. Ga naar de iTunes of Google Play store en zoek naar Tijdschriftenplaza. Download en installeer de app. De rechtstreekse links zijn:

    Klik hier om de iOS versie te downloaden.
    Klik hier om de Android versie te downloaden.
  1. Na het openen van de app kun je onderaan het scherm via de optie ‘meer’ naar ‘inloggen’.

    Vul bij E-mailadres jouw e-mailadres in en bij Wachtwoord het wachtwoord dat je tijdens het bestellen van je abonnement hebt ingevoerd.
  1. Klik op Inloggen.

Je gegevens worden gecontroleerd en onder mijn account (via de optie ‘meer’) komt te staan op welke tijdschriften je een actief abonnement hebt. Onder ‘mijn persoonlijk aanbod’ worden de tijdschriften weergegeven die gratis te downloaden zijn. Ook via de optie ‘Tijdschriften’ zijn de tijdschriften eenvoudig op te vragen, door via de filteroptie het merk waarop je een abonnement hebt te selecteren.

Vergeet niet om pushberichten in te schakelen (via mijn account). Dan weet je precies wanneer er een nieuwe editie voor je klaarstaat in de app.

Wachtwoord vergeten of wil je deze wijzigen? Je kunt een nieuw wachtwoord in de app aanvragen via de optie ‘meer’ en ‘inloggen’. Je ontvangt dan een e-mail met daarin een link om het wachtwoord te wijzigen.

Mocht je verder nog vragen hebben over digitale abonnementen, klik dan hier.