Ontwerp Zonder Titel 2020 09 16t093659.868

Zó kies je een parfumgeur die perfect bij jouw persoonlijkheid past

Parfum is net zoiets als make-up of een sieraad. Het accentueert je persoonlijkheid. Hoe weet je nu zeker of een geur écht bij je past?

Waar wil je de parfum voor gebruiken?

Om de juiste parfum te kiezen, is het handig om na te denken waar je de parfum precies voor wilt gebruiken. Wil je een alledaagse parfum die je zowel naar je werk als naar de sportschool op kunt doen? Dan kan een friszoet sportief geurtje bij jou passen. Een parfum versterkt namelijk je karakter. Een zware geur kan op je werk soms wat overheersend werken. Toch kan het zo zijn dat jij dit niet zo ziet. Zowel je persoonlijkheid als je fantasie bepalen dus jouw parfumkeuze. Misschien vind jij een zware geur heerlijk, zowel op het werk als tijdens een feestje. Deze keuze past dan bij jou en versterkt dan op een juiste wijze jouw persoonlijkheid.

Lees ook: Feit of fabel: komen wespen écht af op zoete parfum?

Duur of goedkoop?

Is een duurdere parfum altijd beter dan een goedkopere? Nee, dit is niet zo. Wel is een duurdere parfum meer geconcentreerd. Een kleine hoeveelheid parfum, ruik je al goed. Spuit je graag iedere dag wat parfum op? Dan kan een goedkopere parfum bij je lokale drogisterij prima zijn. Bewaar je duurdere parfums voor speciale gelegenheden, zoals een feestje of een vakantie.

Lees ook: Waarom dit goedkope Zeeman-parfum niet aan te slepen is

Foto: GettyImages
Bron: Gezond.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen