Ontwerp Zonder Titel 2021 03 16t110858.999

Zó begin je het beste aan de voorjaarsschoonmaak op basis van je sterrenbeeld

Staat jouw voorjaarsschoonmaak ook al op de planning? Wij vertellen je waar je, op basis van je sterrenbeeld, het beste mee kan beginnen.

Ram

Een Ram is dol op het vastleggen van mooie herinneringen. Zijn of haar telefoon staat dan ook vol met foto’s (en onbedoelde screenshots). Voor een Ram is het daarom goed om vóór de lente een grote schoonmaak te houden. Zo is er weer ruimte om nieuwe mooie herinneringen vast te leggen.

Stier

Een Stier houdt van comfort en de koelkast is dan ook gevaarlijk terrein. Waarschijnlijk ligt deze koelkast vol met zijn of haar favoriete producten. Door je koelkast weer even te herorganiseren weet je precies waar alles ligt.

Tweelingen

Bij Tweelingen is de kans groot dat zijn of haar telefoon vol staat met allerlei apps en oude notificaties. Misschien heb je ooit geprobeerd om wat orde te scheppen, maar nu is toch echt het moment om je telefoon op te schonen.

Kreeft

Een Kreeft heeft vaak alles over voor vrienden en familie. Jouw kalender staat waarschijnlijk vol afspraken, verjaardagen en andere dingen die je niet wilt vergeten. Probeer je kalender voor het komende half jaar eens op te schonen. Welke gelegenheden maken jou écht gelukkig?

Lees ook: Mensen met déze drie sterrenbeelden zeggen altijd waar het op staat

Leeuw

Een Leeuw leeft graag over de top. Zo zal haar voorraad aan make-up en andere beauty producten ook maximaal en soms niet meer te overzien zijn. Probeer na te gaan welke producten je echt gebruikt en welke producten simpelweg liggen te verstoffen.

Maagd

Een Maagd kan het soms lastig vinden (vooral in deze tijden) om werk en privé gescheiden te houden. Grote kans dat jouw bureau een grote chaos is. Het zal jou echt meer rust bezorgen als je hier wordt structuur in aanbrengt.

Weegschaal

Een Weegschaal kan soms moeilijk kiezen en dit is goed terug te zien in zijn of haar kledingkast. Vooral met het oog op een seizoenswissel is het handig om je kast te herorganiseren.

Schorpioen

Probeer als Schorpioen om je niet te veel in details te verliezen. Kijk bijvoorbeeld eens naar je meubels. Ben je tevreden met je koffietafel of je bankstel? Houd een grote schoonmaak waarbij geen stofwolkje meer veilig is.

Boogschutter

Over het algemeen leeft een Boogschutter erg minimalistisch. Er is echter één gevaarlijke plek en dat is de rommellade. Schaf bijvoorbeeld wat extra ladeverdelers aan om deze plek wat beter te organiseren.

Steenbok

Een Steenbok ontwikkelt zichzelf graag en heeft daarom eindeloos veel boeken. Het zal vast een beetje pijn doen, maar probeer na te gaan welke boeken je echt wilt behouden. Misschien kun je iemand anders een plezier doen met jouw oude boeken?

Waterman

Een Waterman is soms wat dromerig en structuur kan dan ontbreken. Creativiteit en vernieuwing staat op plek één. Hierdoor kan de slaapkamer een grote (creatieve) bende zijn vol met kaarsen, dagboeken en inspirerende boeken.

Vissen

Vissen leven vaak in het moment en ook voor hen staat creativiteit op de eerste plek. Grote kans dat je jouw papieren en bestanden overal en nergens hebt liggen. Het zal je zeker een fijn gevoel opleveren om hier wat meer structuur in aan te brengen.

Lees ook: Mensen met déze 5 sterrenbeelden zijn het slordigst

Foto: GettyImages
Bron: Theeverygirl.com