Ontwerp Zonder Titel 2022 10 07t154316.380

Vriendschap: déze sterrenbeelden zijn een perfecte match

Weet jij de sterrenbeelden van jouw beste vriendinnen? Volgens de astrologie zijn déze sterrenbeelden een goede match.

Ram

Voor een Ram zijn mensen met het sterrenbeeld Tweeling en Boogschutter een goede match. Een Tweeling is namelijk net als jou, heel erg spontaan en vindt het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Beiden zijn jullie nieuwsgierig en positief ingesteld. Een Boogschutter past ook goed bij jouw persoonlijkheid. Jullie zijn namelijk allebei erg onafhankelijk en direct in jullie communicatie. Jullie zien het leven als één groot avontuur.

Stier

Een Stier heeft vaak een fijne klik met de sterrenbeelden Kreeft en Maagd. Jij kunt het goed vinden met een Kreeft omdat jullie beiden houden van gezelligheid, lekker eten en een goede (en tikkeltje emotionele) film. Vaak past een Maagd ook goed bij jouw persoonlijkheid, omdat hij of zij doelgericht is en jullie elkaar vinden in dagelijkse routines. Denk aan samen koken en sporten.

Tweeling

Een Tweeling past goed bij de sterrenbeelden Ram en Leeuw. Een Ram is, net als jij, nieuwsgierig en opzoek naar avontuur. Een Leeuw is erg sociaal en makkelijk in de omgang. Samen maken jullie van het leven één groot feest.

Kreeft

Een Kreeft kan het op vriendschappelijk gebied goed vinden met de sterrenbeelden Stier en Vissen. Een Stier vindt het, net als jij, heerlijk om thuis te zijn en samen een film te kijken onder het genot van wat comfort-food. Vissen zijn net als jij erg empathisch en intuïtief. Jullie vinden onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit erg interessant.

Lees ook: Déze 3 sterrenbeelden kunnen rekenen op een zeer romantische herfst

Leeuw

Een Leeuw vormt een goed duo met het sterrenbeeld Tweeling en Weegschaal. Een Tweeling is net als jij dol op sociale evenementen. Vaak bruisen jullie van de energie. Een Weegschaal hecht veel waarde aan luxe en heeft een goed gevoel voor mode. Hier vinden jullie elkaar helemaal in.

Maagd

Zowel mensen met het sterrenbeeld Stier als Steenbok zijn voor jou een goede match. Een Stier is vriendelijk en staat altijd voor anderen klaar. Beiden houden jullie ook van rustige, ontspannen activiteiten zoals een wandeling in het bos of samen koken. Een vriendschap met een Steenbok werkt voor jou heel motiverend en jullie moedigen elkaar altijd aan om jullie persoonlijke doelen te behalen.

Weegschaal

De persoonlijkheid van een Weegschaal sluit goed aan bij die van een Leeuw en een Waterman. Een Leeuw is net als jij een sociale vlinder en vermijdt conflicten zo veel mogelijk. Een Waterman is ook erg sociaal en heeft, net als jij, verschillende vriendengroepen waar hij of zij graag bij aansluit.

Schorpioen

Een Schorpioen kan het vaak heel goed vinden met de sterrenbeelden Steenbok en Vissen. Een Steenbok steunt jou in het behalen van je doelen en samen vormen jullie een ijzersterk duo. Vissen zijn net als jij emotioneel en intuïtief erg sterk. Beiden zijn jullie nieuwsgierig naar activiteiten die jullie mentale groei stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan een meditatie cursus.

Boogschutter

Een Boogschutter is een goede match met een Ram en een Waterman. Zowel jij als een Ram houden van een beetje competitie en vervelen staat niet in jullie woordenboek. Jullie zoeken altijd naar avontuur. Een Waterman is een goede match omdat jullie beiden vrijgevochten en onafhankelijk zijn. Samen reizen is iets waar jullie goed in zijn en plezier uit halen.

Steenbok

Een Steenbok matcht goed met de sterrenbeelden Maagd en Schorpioen. Een Maagd is, net als jij, een harde werker en snapt heel goed dat jij bepaalde werkgerelateerde doelen wil behalen. Een Schorpioen is ook altijd gefocust op bepaalde doelen in het leven en samen kunnen jullie hier goed over praten.

Waterman

Als Waterman kun je goed opschieten met de sterrenbeelden Weegschaal en Boogschutter. Een Weegschaal is net als jij sociaal en jullie zijn bij veel mensen geliefd. Een Boogschutter wil graag van betekenis zijn. Jullie werken daarom graag samen voor een goed doel of doen samen vrijwilligerswerk.

Vissen

Vissen kunnen goed opschieten met de sterrenbeelden Kreeft en Schorpioen. Jij vindt het, net als Vissen, fijn om je te verdiepen in spirituele onderwerpen en activiteiten. Samen kunnen jullie uren praten over dingen die jullie bezighouden en persoonlijke groei. Bij een Schorpioen kun je altijd terecht voor een knuffel of een goed gesprek. Hij of zij weet dat jij door middel van een sauna-dagje of een lange wandeling even emotioneel kunt opladen en in deze activiteiten vinden jullie elkaar helemaal.

Lees ook: Déze 3 sterrenbeelden kunnen goed met kritiek omgaan (en déze juist niet)

Foto: GettyImages
Bron: Instyle.com