seksuele

Word je niet vochtig tijdens de seks? Dít zou kunnen helpen

Als je opgewonden raakt, wordt je vagina vaak vochtig. Heb je dit niet of niet voldoende? Lees dan even verder.

Opgewonden

Als je opgewonden wordt, zal je vagina vochtig worden. Het kan zo zijn dat dit bij jou maar minimaal is of dat dit afneemt tijdens de seks. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om opgewonden én vochtig te blijven. Zodra je merkt dat je opgewonden raakt, kan het helpen om voor extra seksuele prikkels te zorgen. Denk bijvoorbeeld aan sexy muziek of het gebruik van seksspeeltjes. Probeer je seksuele fantasie levendig te houden en vertel je partner welke dingen jou opwinden. Als je merkt dat je afgeleid raakt, is het tijd om bijvoorbeeld even een pauze in te lassen of van standje te veranderen. Zorg ervoor dat je in het hier en nu blijft. Anders zal je zin in seks afnemen en zal je vagina weer droog voelen.

Lees ook: 9 manieren om te bouwen aan een liefdevolle, diepgaande relatie zonder seks

Extra stimulatie

Misschien kom je tot de conclusie dat jullie seksroutine voor jou niet voldoende is om vochtig te blijven. Geen man overboord, gewoon tijd om jullie seksleven up te spicen. Ga samen opzoek naar seksstandjes die jullie nog niet kennen, maak seksuele fantasieën bespreekbaar en gebruik eventueel glijmiddel en seksspeeltjes. Wat je ook nog kunt doen, is je erogene zones erbij betrekken. Hoe reageert je lichaam als je tepels tijdens seks worden aangeraakt of als je partner je zoent in je nek of achter je oor? Er valt in ieder geval nog meer dan genoeg te ontdekken.

Tip van de redactie

Op zoek naar de allerlekkerste wand massager? Deze krachtige vibrator maakt jouw stoutste dromen waar met intense vibraties voor een explosieve sensatie. Met 20 vibratiepatronen en 8 snelheden kom jij helemaal los. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Fantaseren over een ander tijdens de seks: kan dat eigenlijk wel?

Foto: GettyImages
Bron: Poosh

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.