tepelorgasme

Tepelorgasme: dit is het precies en zó kom je eraan

Misschien heb je het wel eens ervaren of ben je er nieuwsgierig naar. Een tepelorgasme bestaat en wij geven jou drie tips om zo’n orgasme te bereiken.

Tepelorgasme

Je tepels bevatten veel zenuwuiteindes die ontzettend gevoelig zijn voor aanraking. Als je seksueel opgewonden raakt, zwellen je tepels wat op. Helemaal niet gek dat je door bepaalde stimulatie van je tepels, eventueel een hoogtepunt zou kunnen bereiken. Een derde van de vrouwen kan zo’n tepelorgasme bereiken. Wij zetten wat tips voor je op een rijtje.

Tijd

Volgens de experts, moet je allereerst uitgebreid de tijd nemen om je tepels te laten wennen aan een bepaalde aanraking. De spanning kun je vervolgens rustig opbouwen, zolang de opwinding plezierig aanvoelt. Hierna is het belangrijk om een bepaald ritme en een bepaalde intensiteit op te bouwen. Let goed op de signalen die je lichaam aangeeft en wat je wel en niet prettig vindt.

Lees ook: Een tepelorgasme: bestaat het echt?

Rustig opbouwen

Nogmaals, je tepels zijn erg gevoelig. Je zou dus kunnen beginnen door met een lichte veer je tepels te stimuleren en te kijken wat hier het effect van is. Voelt dit goed en heb je het gevoel dat je wat meer druk wilt uitoefenen? Probeer dan zachtjes in je tepels te knijpen. Wil je jouw partner erbij betrekken? Laat hem of haar dan met de mond jouw tepels stimuleren. Doordat je tepels dan wat natter worden, kan dit voor extra stimulatie zorgen. Je kunt ook vragen of je partner af en toe wil blazen. Zo creëer je een soort warm-koud effect wat erg fijn kan zijn.

Lees ook: Nelleke: ‘Mijn dochter werkt als porno-actrice’

Foto: GettyImages
Bron: OhMyMag.co.uk