Ontwerp Zonder Titel 2023 01 26t113551.121

Aha: dít verklapt je favoriete tas over je persoonlijkheid

Je hebt vast wel één tas die je bijna altijd gebruikt. In dit artikel leggen we uit wat jouw tas verklapt over je persoonlijkheid.

1. Rugzak

Draag jij het liefst altijd een rugzak? Dan kies jij voor comfort. Een rugzak is praktisch want je hebt je handen vrij, terwijl je wel al je essentiële spullen bij je draagt. Vaak word je als onafhankelijk gezien en ben je iemand die goed voor zichzelf en anderen zorgt. Je bent altijd voorbereid op een nieuwe (onverwachte) situatie.

2. Kleine rugzak

Als je graag een kleine rugzak draagt, dan ben je waarschijnlijk jong van geest en ben je je bewust van de laatste modetrends. Je houdt van vrijheid en leeft helemaal in het moment. Je houdt van shoppen en maakt tussendoor tijd voor een cappuccino bij je favoriete koffietentje.

3. Canvas draagtas

Je bent een zachtaardig en kalm persoon. Je bent niet bang dat iemand iets uit je tas steelt, aangezien jouw tas geen ritsen bevat. Je bent praktisch en er zijn een aantal dingen die je altijd bij je draagt. Denk aan een flesje water, een notitieboekje (+ een pen) en reinigingsmiddel voor je handen.

Lees ook: 12x stijlvolle handtassen onder de €40 voor jouw kerst outfit

4. Stijlvolle draagtas

De stijlvolle draagtas lijkt een beetje op de canvas tas. Deze tas is alleen iets klassieker en stijlvoller. Je hecht waarde aan professionaliteit en elegantie, maar vindt een praktische tas ook belangrijk.

5. Shoudertas

‘Less is more’ is jouw motto. Jij draagt alleen het hoognodige bij je en vindt het fijn om vrij te kunnen bewegen. Je maakt je niet snel zorgen en hebt een rustige persoonlijkheid.

6. Designer-tas

Jij bent iets minder praktisch ingesteld, maar ziet een tas als een belangrijke accessoire. Hier geef je ook graag geld aan uit. Je bent dol op mode en een liefde voor tassen hoort hier ook bij. Je ziet er graag verzorgd en netjes uit.

7. Clutch

Een clutch is een klein tasje, waarmee je alleen het hoognodige met je mee draagt. Ideaal voor een afspraak bij een beauty-salon of nagelstudio. Waarschijnlijk ben je een zelfverzekerd en extravert persoon. Waarschijnlijk hecht je veel waarde aan vrijheid en luxe.

Lees ook: Ben je een ochtendmens? Dan bezit je déze fantastische eigenschap

Foto: GettyImages
Bron: Girlstyle.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.