Ontwerp Zonder Titel (46)

Déze 3 sterrenbeelden hebben de meeste humor

Sommige mensen hebben nu eenmaal de lachers op hun hand. Déze drie sterrenbeelden zijn volgens de astrologie het grappigst.

1. Ram

Een Ram staat erom bekend niet echt na te denken voordat hij of zij wat zegt. Dat maakt jou ook juist zo grappig. Je zegt alles wat je denkt en als er een beetje spanning heerst, kun jij deze snel doorbreken met een gevatte opmerking. Soms kan het gebeuren dat je door al je eerlijkheid iemand onbedoeld kwetst.

2. Schorpioen

Een Schorpioen kan soms wel eens gemeen zijn en vaak weet je precies wat je doet. Mensen die jou goed kennen weten hoe ze jou opmerkingen moeten interpreteren en vinden je ietwat pessimistische, negatieve uitlatingen juist grappig.

Lees ook: Dit is je favoriete kaas volgens je sterrenbeeld

3. Waterman

Een Waterman heeft vaak zelf niet eens in de gaten dat hij of zij grappig is. Voor jouw gevoel deel je gewoon je mening, maar anderen moeten hier vaak hard om lachen. Ondanks dat je het zelf vaak niet begrijpt, moet je dit vooral als een compliment zien.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze drie sterrenbeelden hebben geen filter

Foto: GettyImages
Bron: Collective.world

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.