Bed (1)

Een slechte nachtrust? Met dít matras is het verleden tijd

Als je je afvraagt waarom je ‘s ochtends bijna niet uit bed kunt komen, waarom je spierpijn hebt na een nacht slapen of waarom je niet uitgerust wakker wordt, dan ligt de oplossing voor de hand: er gaat iets mis tijdens je nachtrust.

Nachtrust is afhankelijk van verschillende factoren. Is je dekbed te warm of juist te koud? Is er te weinig frisse lucht in je slaapkamer? Is de ruimte niet donker genoeg of heb je last van geluiden van buiten? Allemaal zaken die kunnen zorgen voor een (flink) verstoorde nachtrust.

Maar waar veel mensen niet over nadenken is dat hun matras op een gegeven moment gewoon “klaar” is. Dit is al na 5 tot 10 jaar het geval! En dus wordt het tijd om jezelf een nieuw matras te gunnen. Kijk eens online bij Matt Sleeps, daar vind je vast een oplossing voor jouw slaapproblemen!

Hoe koop je online het matras dat bij je past?

Je zou toch denken dat je een matras wilt voelen voor je het aanschaft. Maar zeg eens eerlijk. Heb jij ooit, bij het aanschaffen van een nieuw matras, een uurtje gelegen en je op verschillende kanten gedraaid in de showroom? Nee dus, dat dacht ik al. Want als we een matras gaan kopen, dan kijken we naar de prijs, naar de hardheid en dan gaan we er voor de vorm nog even op liggen. Dat heeft niets te maken met het testen van een matras.

Online, bij Matt Sleeps, een matras bestellen werkt dus minstens net zo goed. Je kunt heel gemakkelijk aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. Ben je meer van een zacht matras of meer van een hard matras? En welk matras wordt aangeraden bij jouw gewicht? Dan kun je zelf nog bepalen voor welke lengtemaat je gaat.

En dan wordt je nieuwe matras geleverd…

Of misschien zelfs wel je complete nieuwe boxspring, inclusief matras (de combinatie is goed voor 10% extra korting) en dan ontdek je dat je nét niet comfortabel ligt. Je hoeft je matras dan niet te retourneren. Je kunt het matras zelf gemakkelijk en snel aanpassen naar jouw lichaam. Heb je een partner die veel zwaarder of juist lichter is, dan hoef je geen twee aparte matrassen aan te schaffen. De tweepersoonsmatrassen van Matt Sleeps kunnen per kant aangepast worden aan de wensen van degene die erop gaat slapen.

De kans is klein, maar ben je écht niet tevreden over je slaapcomfort en je nachtrust? Dan is er altijd de mogelijkheid om het matras binnen 120 dagen gratis te retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug.

Dit is een partnerbijdrage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen