Juizs

Kom weer in balans met een sapkuur (mét Vriendin-korting)

De zomer is voorbij. Hoog tijd om het roer om te gooien en jezelf een gezondere levensstijl aan te meten. Probeer eens een sapkuur van JUIZ~S.

Sapkuur van JUIZ~S

Een detox sapkuur van JUIZ~S kan je hierbij helpen. Tijdens de detox sapkuur- dagen ‘eet’ (of eigenlijk drink) je niets anders dan de koudgeperste groente- en fruitsappen van JUIZ~S. Koudgeperst, dus met maximum behoud van alle vitaminen en zonder toegevoegde suikers en geur-, kleur- of smaakstoffen. Zeg maar bye bye tegen sugar cravings en geef je darmen die wel verdiende reset. Daarnaast vallen de meeste klanten 0,5-1 kilo per detox dag af, dus dat is ook mooi meegenomen.

Detoxen niks voor jou?

Is detoxen niets voor jou, maar kan je wel nu de herfst er weer aankomt wat extra vitaminen en een weerstandsboost gebruiken? Kies dan voor één van de shots pakketten of losse sappen pakketten. Ook op alle sappen pakketten van JUIZ~S geldt de kortingsactie!

Kom weer in balans met Vriendin en JUIZ~S!

Met kortingscode ‘#vriendin’ ontvang je maar liefst 20% korting! Bestel op juizs.nl. Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2020 en niet i.c.m. andere acties. Dit artikel is geschreven in samenwerking met JUIZ~S.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen