Ontwerp Zonder Titel 2023 01 21t094248.025

Mode-liefhebbers, opgelet: déze 5 kleuren ga je veel zien deze zomer

Ben je niet zo’n modekenner of ben je juist wel helemaal op de hoogte van de nieuwste trends? Déze 5 kleuren zul je veel gaan zien.

1. Paars

Durf jij wel wat kleurt te dragen? Ga dan vooral voor paarse items. We hebben het dan niet over fel paar, maar meer lavendelkleur. Een zachte paarse kleur dus. Zeg nou zelf: bij het woord lavendel, moet je toch al bijna direct aan de lente/zomer denken?

2. Zwart

Is zwart een kleur? Daarover valt te discussiëren. Het is in ieder geval zeker dat zwart deze zomer nog altijd gedragen wordt. Denk aan een zwarte jurk met een zwart leren jasje. Met een zwarte outfit zit je altijd goed en creëer je direct een stoere uitstraling.

3. Lime groen

Je hebt deze kleur misschien afgelopen winter al vaker voorbij zien komen, maar ook deze zomer is groen nog een populaire kleur. Als je een lime groene jurk net iets te spannend vindt, kies dan voor een lime groen shirt op een jeans of een tasje in deze kleur. Een basic outfit met lime groene slippertjes of sandaaltjes is ook heel stijlvol.

4. Wit

Yes, goed nieuws voor de vrouwen die toch het meest van de neutrale kleuren houden. Wit past namelijk ook helemaal in het modebeeld van de zomer van 2023. Wit wordt vaak niet als een trend gezien. Wit is tijdloos en kan dus altijd worden gedragen. Je kunt denken aan een mooi wit pak of een glimmende satijnen jurkje. Als je het durft, combineer dan meerdere witte kledingstukken bij elkaar.

5. Rood

Ja, deze kleur is geschikt voor vrouwen die durven op te vallen. Denk hierbij aan een felle saffron rode kleur. Draag een mooi rode pak of, als je het rustig wil opbouwen, een rode top of sandaaltjes. Je moet vooral datgene dragen waar jij je prettig in voelt.

Lees ook: Dit zijn dé modetrends voor dit voorjaar

Foto: GettyImages
Bron: Whowhatwear.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.