Ontwerp Zonder Titel 2023 02 05t114559.306

Dit wil je: Action verkoopt nu online een betaalbare luchtreiniger

Action verkoopt nu een betaalbare luchtreiniger. In dit artikel vertellen we je ook de voordelen van een luchtreiniger in huis.

Luchtreiniger

Heb je wel eens gehoord van een luchtreiniger of twijfel je wellicht om er eentje in huis te halen? Het is de bedoeling dat het apparaat alle onzichtbare, kleine deeltjes in de binnenlucht opvangt en de lucht hiermee dus reinigt. Het gaat dan vooral om virussen, allergenen en eigenlijk alle verontreinigende stoffen. Ook schimmels, mijten en pollen worden weggehaald. Over het algemeen is het gezond en fijn als de lucht binnenshuis schoon is, maar na een griepje of verkoudheid is zo’n luchtreiniger natuurlijk helemaal ideaal.

Lees ook: Wil je hebben: de Action verkoopt nú de Hyundai steelstofzuiger

Action-prijsje

Er zijn verschillende soorten luchtreinigers op de markt. Deze kosten soms honderden euro’s en dat wil natuurlijk niet iedereen eraan uitgeven. Gelukkig biedt Action altijd zeer goede alternatieven. Zo verkoopt Action online nu de Leitz TruSens Z-2000 luchtreiniger met SensorPod. De oplichtende ring geeft aan hoe schoon de lucht binnenshuis op dat moment is. De Sensorpod staat los van de luchtreiniger zelf en controleert de luchtkwaliteit van de gehele kamer. Daarnaast optimaliseert de Sensorpod zijn werking voor de meest schone lucht. De verlichte display heeft ook een nachtstand, waarbij de display uitstaat maar het apparaat stilletjes zijn werk doet. De luchtreiniger van de Action kost €49,95 zonder verzendkosten.

Bekijk de luchtreiniger hier.

Lees ook: Dankzij deze slimme voederbak van Action hoef je nooit meer je bed uit om je huisdier eten te geven

Foto: Action
Bron: Philips, Action

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.