leugentjes

Déze 7 leugentjes om bestwil heeft iedere man wel eens vertelt

Mannen zitten vaak toch net wat anders in elkaar dan vrouwen. Deze leugentjes om bestwil komen je vast en zeker bekend voor.

1. Ik sta in de file

Sommige mannen vinden het lastig om eerlijk te zijn tegen hun vriendin. Misschien hadden jullie afgesproken om samen ergens te eten is hij net iets te lang bij de sportschool of op het werk blijven hangen.

2. Zo duur was het niet

Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen soms net iets te veel geld uitgeven. Een nieuw (online) spel of een leuke gadget vinden vrouwen vaak niet zo interessant en de prijs wordt daarom niet altijd verteld.

3. Ik ben onderweg, schat

Als een man ergens niet zo veel zin in heeft, kan er nog wel eens wat worden getreuzeld. Een etentje met familie of een feestje waar hij niemand kent? Waarschijnlijk vertrekt hij dan net iets later dan jij had gehoopt.

4. Sorry, ik zie nu pas dat je had gebeld

Dit excuus wordt nog wel eens gebruikt als een man met vrienden is of een avondje gaat stappen. Waarschijnlijk wil hij hiermee aangeven dat hij iets meer ruimte nodig heeft.

Lees ook: Dít zijn de meest voorkomende seksgeheimen van mannen en vrouwen

5. Zoveel had ik niet gedronken hoor

Een avondje met vrienden waar hij iets te veel had gedronken? Misschien schaamt hij zich en vertelt hij je liever dat hij niet zo veel had gedronken. Stiekem weten jullie allebei beter.

6. Nog ééń biertje, oké?

Hij vindt het zo gezellig, maar morgen hebben jullie die lunch met vrienden of familie gepland. Jij wilt naar huis en slapen, maar hij wil nog één biertje.

7. Het gaat prima

Een man voelt zich al snel verantwoordelijk voor jou en hij wil absoluut niet dat jij je zorgen om hem maakt. Vooral in het begin van jullie relatie zal hij het moeilijk vinden om te vertellen als hij zich even niet zo goed voelt.

Lees ook: Judith is verliefd op twee mannen: ‘Ik heb een vriend, maar hou ook nog van mijn ex-minnaar’

Foto: GettyImages
Bron: YourTango