Schitterende Jumpsuits

De hele avond lekker ruiken? Probeer déze 4 tips

Wie wil er nou niet de hele avond lekker ruiken? Wij zetten 4 handige tips op een rijtje waardoor je aan het einde van de avond nog steeds fris ruikt.

1. Parfum aanbrengen

Breng parfum aan aan de binnenkant van je polsen, zodat het parfum mengt met je lichaamsgeur. Wrijf niet met de polsen over elkaar en je zult merken dat de geur meer vrijkomt zodra je het warmer krijgt/de temperatuur stijgt. Je kunt ook een roller variant proberen die je makkelijk overal kunt aanbrengen zonder te overdrijven. Goede plekken om parfum aan te brengen zijn: binnenkant van je polsen, binnenkant van je ellebogen, achterkant van je nek en achter je knieën.

2. Lichaam insmeren

Je zult zeker de hele avond lekker ruiken als je, naast parfum, ook je lichaam insmeert met een heerlijke lotion. Breng de lotion aan als je huid nog vochtig is want zo blijft het langer zetten.

Lees ook: Wasparfum: 5 beste redenen om het uit te proberen

3. Deodorant

Simpele tip, maar zorg dat je altijd deodorant bij je hebt. Daarnaast zou je beter geen polyester kunnen dragen, omdat dit sneller een vervelende zweetgeur veroorzaakt.

4. Haar

Je laat je haar lekker ruiken door het van te voren goed te wassen. Concentreer je hierbij extra op het cleansen van je hoofdhuid en hierna op je haar. Als je dan vanavond je haar losgooit komt die heerlijke geur van je shampoo vrij.

Lees ook: Dit is het parfum waar koningin Máxima bij zweert

Foto: GettyImages
Bron: Healthline.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.