Ontwerp Zonder Titel 2023 08 24t005158.212

Niets om aan te trekken? Waarschijnlijk is dít de oorzaak

Sta je weer voor je overvolle kast, maar wederom niets om aan te trekken. De kans is groot dat dít de oorzaak hiervan is.

Kledingcrisis

Veel vrouwen hebben weleens een kledingcrisis gehad. Je weet het goed: je kledingkast hangt vol met mooie kledingstukken, maar het is allemaal wat jij net niet zoekt. Je past alles, maar niets zit zoals het zou moeten zitten. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen geschikte outfit vindt. Zo kan het zijn dat je veelal dezelfde items in de kast hebt liggen. Misschien ben je dol op basic shirts en dan wordt het lastiger om een opvallende top voor een avondje uit te vinden. Daarnaast kun je opvallende statement items, zoals een opvallende tas, juist perfect combineren met basic items. Probeer daarom een aantal fijne basics in je kast te hebben, die goed passen bij opvallende accessoires.

Lees ook: Stuur jij vaak kleding retour? Pas dan op voor de zwarte lijst

Minder impulsief

Iedere mode-liefhebster heeft wel eens een impuls koop gedaan. Vaak heb je daarna meteen al spijt van. Je voorkomt impuls aankopen door goed te letten op welke kledingstukken je nog mist. Misschien mis je een basic shirt of een fijne blazer. Zo geef je je geld bewuster uit omdat je weet dat je aan deze items echt iets hebt. Tot slot helpt het om in transitionele kledingstukken te investeren. Je wilt een aantal vaste items die de basis vormen van je kleding, waarmee je hierna eindeloos kunt combineren.

Vriendin’s favoriet

Het hulp- en werkboek Crisis. Wat te doen? sleept je door de crisis door visie, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor. Met gouden tips voor wat je moet doen om je geldzaken op orde te krijgen en te houden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Last van kledingmotten in huis? Zó kom je ervan af

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net