Maca

Hét geheim van het maca supplement (met 50% Vriendin-korting)

Vrouwen hebben het vaak druk en houden op miraculeuze wijze vele ballen in de lucht. Kinderen, werk, een sociaal leven: het gaat allemaal in één moeite door.

De vrouw is van nature een ‘multitasker’ en zal niet snel opgeven. Maar wat als de dingen nu net even anders lopen? Wat als de vermoeidheid niet meer zo gemakkelijk verdwijnt als voorheen? Dan is er een bijzonder knolletje waarvan nog niet zoveel mensen hebben gehoord.

Verschillende maca

En dat is jammer. Maca (Lepidium meyenii) wordt namelijk al eeuwenlang geteeld op de schone hoogvlaktes van het Peruaanse Andesgebergte. In vroegere tijden werd maca daar gebruikt om energie te leveren aan de Peruaanse krijgers die er ten strijde trokken. Maca is er in verschillende kleuren. Zo hebben we gele, rode en zwarte maca. De gele maca komt het meeste voor. Ze zijn allemaal even krachtig, maar hebben verschillende bioactieve nuances.

Inmiddels is maca wereldwijd zo populair geworden, dat Peru het knolletje heeft verklaard tot beschermd, nationaal gewas.

Gezondheidsvoordelen

De gezondheidsvoordelen zijn talrijk: zo is het goed voor het libido*, ondersteunt bij de overgang*, levert energie* en draagt bij aan een evenwichtige en heldere geest*. Bovendien is maca adaptogeen. Een adaptogeen is een plantaardige stof die ons ondersteunt als we moeten omgaan met spannende of stressvolle situaties. Maca is daarom hét goed bewaarde geheim van de hedendaagse, actieve vrouw die zichzelf en haar leven goed in balans wil houden. *Deze claims worden geëvalueerd door de EFSA.

Speciaal voor jou: Maca extra sterk met 50% korting op vitaminesperpost.nl

Vitaminesperpost.nl is een populaire, online winkel, gespecialiseerd in supplementen van goede kwaliteit. Lezeressen van Vriendin kunnen nu voor de helft van de prijs kennis maken met Maca Extra Sterk. Dit maca supplement is 6 keer zo sterk als de standaard maca die doorgaans wordt verkocht. Elke capsule bevat wel 850 mg pure maca. De hoge dosering komt doordat het zetmeel op een speciale manier uit de maca knollen wordt gefilterd. Hierdoor ontstaat een krachtig extract. Bestel vandaag nog een zakje op vitaminesperpost.nl/maca-extra-sterk en gebruik de code ‘VR-MACA’.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen