Ontwerp Zonder Titel 2020 08 28t125354.372

Elle viel 38 kilo af dankzij PowerSlim: ‘Ik had al zoveel geprobeerd’

Elle (26) worstelde al haar hele leven met haar gewicht. Diverse pogingen om daar wat aan te doen, liepen steeds op niks uit. “Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee.”

PowerSlim coach

Elle: “Ik voelde me niet prettig meer. Ik was onzeker en voelde me vaak niet op mijn gemak. Ik was niet meer tevreden met mezelf en daar wilde ik graag iets aan doen.

Mijn schoonbroer vertelde me over het PowerSlim programma. Ik werd nieuwsgierig en besloot om een kennismakingsgesprek in te plannen met een Power Slim coach bij mij in de buurt. Na een fijn en informatief gesprek besloot ik om ervoor te gaan.

Programma

In oktober 2019 startte ik met het PowerSlim programma. Iedere week ging ik bij mijn coach Evi langs. Zij leerde me hoe een gezond en koolhydraatarm eetpatroon eruitziet en wat ik beter wel en niet kan eten. Samen bespraken we de moeilijke momenten van afgelopen week, waarna ze me tips gaf over hoe ik deze de volgende keer kon aanpakken.

Ik leerde een eetpatroon aan met zes eetmomenten op een dag, en had helemaal geen honger. Verleidingen ging ik niet uit de weg. Ik ging gewoon gezellig met vriendinnen uit eten of borrelen. Ik kan nu wel naar huis gaan dacht ik, maar als ik straks op gewicht ben, zal ik deze verleidingen ook tegenkomen. Zo leerde ik ook met zulke momenten om te gaan.

Een stapje dichterbij mijn doel

Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel. Evi stond elke keer naast me te juichen als de weegschaal weer een mooi resultaat liet zien. Ze leefde echt met me mee. Dat gaf me nog meer motivatie.

Uiteindelijk heeft het een mooi resultaat opgeleverd: ik ben 38 kilo afgevallen in een half jaar tijd. Ik had nooit verwacht dat het zo goed zou gaan. Mijn PowerSlim coach heeft me veel geleerd op het gebied van voeding. Zonder haar was het me niet gelukt. Het heeft mijn levensstijl compleet veranderd en ik voel me er supergoed bij.

Mijn streefgewicht vasthouden

Misschien nog wel het belangrijkst, is dat ik weet hoe ik mijn koolhydraatarme eetpatroon zelf kan voortzetten. Ik blijf rekening houden met wat ik eet en zorg ervoor dat ik voldoende beweeg. Ik ben nu al bijna een half jaar op gewicht en daar ben ik erg blij mee. Ik zie Evi nog steeds één keer per maand. Dat is echt ‘een stok achter de deur’.

Een inspiratiebron? Ik?

Wat ik heel bijzonder vind, is dat ik op een gegeven moment berichtjes van anderen kreeg waarin ze me lieten weten dat ik een inspiratiebron voor ze ben. Ik? Een inspiratiebron!? Wauw, zo gaaf! Dat ik een fotoshoot bij PowerSlim gewonnen heb en nu ook hier mijn verhaal mag delen vind ik echt een eer. Ik ben stiekem ook wel trots dat ik hiervoor gevraagd ben. Ik ben blij met mijn resultaat en hoop anderen hiermee te inspireren.”

Wil jij ook afvallen onder begeleiding van een PowerSlim coach? Zoek hier een coach bij jou in de buurt.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met PowerSlim