droombaan

Droombaan: híer krijg je betaald om prosecco te drinken

Ben jij dol op een glaasje prosecco? Dan hebben we jouw droombaan gevonden. Bij dít bedrijf zoeken ze namelijk een professionele tester.

Droombaan

Nee, we houden je niet voor de gek. In Engeland bestaat een wijnhandelaar die op zoek is naar een professionele prosecco tester. Je kunt dus genieten van een glaasje prosecco en je krijgt er ondertussen ook nog eens voor betaald. Bestempel jij jezelf als een fijnproever op het gebied van prosecco? Dan zou je in aanmerking kunnen komen voor deze speciale functie.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 8500 euro om in luxe vakantiehuizen te verblijven

Prosecco

Wijnhandelaar House of Townend zoekt iemand die een grote passie heeft voor wijn en beschikt over een levendige fantasie. De wijn laat jou namelijk meevoeren naar een zomerse droombestemming in Italië. Als tester moet je kunnen werken onder tijdsdruk want het is de bedoeling dat je zes soorten prosecco in twee weken tijd proeft en beoordeelt. Helaas is het dus wel maar een tijdelijke functie, maar wel prima uit te voeren naast je fulltime baan. Zoals je misschien wel al in de gaten had, moet je helaas wel woonachtig zijn in Engeland om in aanmerking te komen.

Lees ook: Wijnliefhebbers, opgelet: Den Bosch krijgt eigen wijnfestival

Foto: GettyImages
Bron: rsvplive.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen