Dít zegt de vorm van je voeten en tenen over je persoonlijkheid

Wil je jezelf beter leren kennen? Kijk dan eens naar je voeten!

Grote teen

Is jouw grote teen de langste van al je tenen? Dan ben je creatief en bruis je van de goede ideeën. Als er eens een probleem is, kom jij vaak met een oplossing. Je kunt dingen ook goed in perspectief zien, alleen heb je soms een wat korte spanningsboog. Is je grote teen kleiner dan een van je andere tenen? Dan ben je een multitasker. Ook heb je opvallend veel overtuigingskracht: met al jouw charmes overtuig je mensen vaak van je ideeën.

Tweede teen

Hoe langer je tweede teen is, hoe beter je kunt leidinggeven. Je bent een ondernemend persoon met allerlei goede ideeën. Soms wil je te veel gedaan krijgen, waardoor je bazig kunt overkomen. Een kortere tweede teen betekent niet dat je onderdanig bent, maar dat je liever even afwacht en houdt van harmonie.

Derde teen

Lange derde teen? Dan ben jij enorm energiek, vooral op de werkvloer. Hoe langer je derde teen, hoe gedrevener je bent om een succesvolle carrière op te bouwen. Je bent vaak zo druk met werk bezig, dat je weleens vergeet tijd vrij te maken voor familie en vrienden. Aandachtspuntje! Een korte derde teen zegt dat je erg houdt van ontspannen. Anderen zullen je soms als lui bestempelen, maar jij vindt het leven te kort om je druk te maken over onbenulligheden.

Vierde teen

Een lange vierde teen betekent dat je graag tijd doorbrengt met je familie. Je hebt een altijd luisterend oor en staat graag voor anderen klaar. Een korte vierde teen wijst erop dat je iets minder geeft om relaties. Jouw focus ligt vooral bij je werk of hobby.

Kleine teen

Zijn jouw kleine tenen extreem klein? Dan kun je soms best ondeugend zijn. Je raakt snel verveeld en je bent constant op zoek naar nieuw avontuur. Maar je houdt niet van te veel verantwoordelijkheid. Je bent sociaal en geliefd, maar iedereen in je omgeving beseft wel dat jij nooit écht volwassen zult worden. Als je kunt wiebelen met je kleine teen zonder je vierde teen mee te bewegen, ben je impulsief en niet vies van een beetje flirten. Kun je dit niet, dan ben je trouw en voorspelbaar.

Aflopende tenen

Als elke teen een beetje kleiner is dan de teen ernaast, ben je een praktisch persoon. Je maakt iets altijd af als je eraan begint en let op details. Daarom ben je ook een ideale werknemer, loyale partner en lieve vriendin. Je bent evenwichtig en blijft bijna altijd rustig. Kortom: iemand om op te bouwen.