Canva1 2021 06 17t153847.282

Gek op aardbeien en rosé? Dan wordt dít jouw snack deze zomer

Ben jij dol op wijn én aardbeien? Dan hebben wij jouw nieuwe favoriete zomersnack ontdekt. Simpel, maar onweerstaanbaar lekker.

Dronken aardbeien

Op Pinterest is deze snack bekend onder de naam dronken aardbeien en veel mensen zijn fan. Vooral nu de zomer van start is, je meer buiten bent en ook wat meer mensen over de vloer mogen, is het heerlijk om af en toe een koud glas wijn in te schenken. Er zijn allerlei populaire zomerdrankjes, maar déze nieuwe trend wil je zeker proberen. Je kunt dronken aardbeien gewoon als hapje presenteren, maar ook bijvoorbeeld als toetje gebruiken.

Lees ook: Aardbeien bewaren? Zó blijven ze het langst lekker

Simpel

Eén voordeel van deze snack is dat het zeer gemakkelijk te maken is. Zo heb je maar drie ingrediënten nodig, namelijk: aardbeien, rosé of prosecco en suiker. Allereerst was je de aardbeien en hierna giet je er je favoriete wijn overheen. Vervolgens laat je deze aardbeien zo’n dertig minuten in de koelkast staan (het liefst nog langer). Nu kun je de aardbeien uit de koelkast halen en dep je ze voorzichtig droog. Vervolgens strooi je wat suiker over een plaat en rol je de aardbeien hier doorheen. Doe de aardbeien in een gezellige kom en je zomerse snack is klaar.

Lees ook: 5 strandtenten in Nederland die je deze zomer zeker wilt bezoeken

Foto: GettyImages
Bron: Her.ie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen