Ontwerp Zonder Titel 2020 09 16t092242.167

6 tips om je seksleven een boost te geven

Het is helemaal normaal dat jullie seksleven in de loop van de jaren verandert. Vaak neemt de frequentie af en wordt het wat minder spannend. Door déze tips krijgt jullie seksleven die welverdiende boost.

1. Skip de slaapkamer

Dé manier om weer meer spanning te ervaren rondom je seksleven, is verandering. Je brein maakt dan meer dopamine aan en we raken dus enthousiast. Heb seks in de keuken, de tuin, op de trap en kijk zo veel mogelijk (vrouwvriendelijke) seksfilms. Ook kun je je partner eens verrassen met pikante lingerie als hij thuiskomt van zijn werk.

2. Leef je eigen leven

Als je samenwoont, is het echt niet nodig om elkaar van alles op de hoogte te houden. Heb je zin om even de sportschool in te duiken? Doe dit vooral. Wilt je vriend een middag weg met vrienden? Laat hem dit doen. Creëer een beetje mysterie. Grote kans dat je aan het einde van de dag dan meer naar elkaar verlangt.

3. Plan seks in

Vaak wordt je gedurende de dag geleefd door je werk. Misschien dat je thuis ook nog even je mail checkt of die ene collega nog even een berichtje stuurt. Resultaat? Je bent kapot aan het einde van de dag. De zin in seks zal waarschijnlijk ook nergens te bekennen zijn. Plan daarom de vrijpartij in. Nee, je zult hier niet altijd zin in hebben of naar uitkijken. Toch zul je er naar alle waarschijnlijkheid van genieten als je jezelf er eenmaal toe hebt gezet.

4. Laat je partner zien wat jij graag wilt

Is de seks met je partner niet zoals je graag zou willen? Lukt het je bijvoorbeeld niet om klaar te komen? Je hoeft hier echt niet altijd over te praten. Laat het je partner (subtiel) zien. Zou je het bijvoorbeeld spannend vinden om SM uit te proberen? Leid de handen van je partner dan naar je keel. Grote kans dat hij de hint wel begrijpt.

5. Praat over wat jullie opwindt

Trek een fles wijn open en deel jullie stoutste geheimen. Welk boek windt jou op? Of: wat zou je echt nog eens tussen de lakens willen proberen? Misschien hebben jullie toch meer gemeen dan jullie in eerste instantie dachten.

6. Verwen je partner de gehele avond

Kies een avond in de week waarop je de hele avond jouw partner verwent. Denk aan zijn favoriete maaltijd, een heerlijke massage én zijn voorkeuren in de slaapkamer. Verwacht niets terug. Grote kans dat je partner dit ook terug zal doen. Dat is pas échte liefde.

Lees ook: Je seksleven een boost geven? Stel elkaar déze 39 vragen

Foto: GettyImages
Bron: thesun.co.uk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen