Gezond & mooi

5x wat mannen kennelijk écht aantrekkelijk vinden

Goed om te weten, toch?

Weinig make-up
Dat mannen van een natuurlijke look houden, wisten we natuurlijk al. Toch herhalen we het maar even, want soms is het zo leuk om onze lippen en ogen extreem op te maken met al die mooie make-up producten. Nou, je hoeft echt niet te stoppen met cosmetica: de wetenschap zegt alleen dat mannen vrouwen met 40% minder make-up aantrekkelijker vinden. Handig, wij hebben een artikel online staan over een mooie maar natuurlijke look, lees: Jouw 5 minuten look.

Gezonde bos haar en brede heupen
Een mooie bos glanzend haar, dat willen we allemaal, of mannen het nou mooi vinden of niet. Maar wist je dat gezond haar voor mannen een teken is van vruchtbaarheid? Hetzelfde geldt uiteraard voor brede heupen, dus wees blij met die ronde vormen. Ze zijn prachtig!

Die rode jurk achterin je kast
Doe die jurk weer eens aan! Mannen vinden rood héél aantrekkelijk. Het is niet voor niets de kleur van lust: wetenschappers bewezen dat de kleur de aantrekkingskracht versterkt.

Je mooie lach
Lach lekker breed en laat die mooie witte tanden zien. Vrolijke mensen zijn volgens de wetenschap aantrekkelijker. Heb jij even geluk dat je door het mooie weer aankomend weekend lekker vrolijk bent… Smile!

Hoge stem
Volgens de wetenschap betekent een hoge stem jeugdigheid en een klein, vrouwelijk lichaam. Kennelijk zijn dit twee factoren die mannen aantrekkelijk vinden. Lekker een irritante hoge toon opzetten dus. Even testen of het werkt… 

In de video hieronder vind je een toelichting van de verschillende onderzoeken.

Bron: uk.businessinsider.com   

Foto: Dreamstime

Reageer op dit artikel

Instagram