Tuinbank Van Lidl

Deze betaalbare tuinbank van Lidl kun je uitklappen tot ligbed

Zoek je een fijn bankje voor in de tuin? Wat dacht van deze acaciahouten tuinbank? Die je ook nog kunt uitklappen tot ligbed?! De Lidl-shop heeft het! En dat voor een vriendelijke prijs.

Over de uitklapbare tuinbank van Lidl

Zonnetje, briesje, en een boek op een heerlijke tuinbank van Lidl. Wie wil dat niet? Maak kennis met de crème de la crème onder de tuinbanken. Zo’n bank in je tuin, en je waant je in een bos, zo rustgevend. Het hout is ook nog eens geolied, dus geen paniek over verkleuring of slijtage.

Wat maakt deze bank extra bijzonder? De inklapbare armleuningen. Handje omhoog, en hoppa, je ligbank staat klaar voor een luie middag. Of je nu zonnebaadt, leest, of gewoon wat rondhangt, deze bank maakt het allemaal mogelijk. De bank is bovendien voorzien van heerlijk gevoerde kussens. Zo kun je lekker wegzakken in pure ontspanning. En wat heel fijn is: die overtrekken kunnen gewoon in de was, dus nooit meer smoezelige kussens.

Kortom, dit is de droom van elke tuinliefhebber. Een bank die zowel mooi, functioneel, als ontspannend is. Een plekje voor jezelf, om even te ontsnappen aan de drukte. Een investering in rust, comfort, en stijl. Genieten maar. En nu nog het mooiste nieuws: het bankje is afgeprijsd kost €249,-. Voor een vergelijkbaar bankje betaal je bijvoorbeeld bij Wehkamp €429,-.

Let op, dit bankje is alleen online verkrijgbaar. Voor meer info klik op onderstaande button.

Tuinbank Lidl
Verkrijgbaar bij Lidl-shop

Lees ook: 5 prachtige loungesets onder de €350,- voor een luxe uitstraling

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker