Zó maak je een heerlijke sangria rosé met Licor 43

Zó maak je een heerlijke sangria rosé met Licor 43

Er is niets dat de zomer beter symboliseert dan een verfrissend glas sangria. Deze twist maakt ‘m nog lekkerder: sangria rosé met Licor 43. Ontdek hier hoe je dat lekkere drankje maakt.

Ingrediënten sangria rosé met Licor 43

Om deze verrukkelijke sangria rosé met Licor 43 te maken voor vriendinnen, bezoek of gewoon jezelf, heb je een aantal ingrediënten nodig. Men neme 250 ml fruitige rosé, 250 ml bitter lemon, 125 ml Licor 43 Original en 40 ml aardbeienlikeur.

Daar stopt het niet. Voor een vleugje fruitigheid kun je fruit naar keuze toevoegen. Suggestie: appels, citroenen en grapefruits. Als dat niet zomers klinkt…

Zo maak je het

Nu je je ingrediënten klaar hebt staan, is het tijd om je sangria rosé met Licor 43 te maken. Heel moeilijk is het niet, gelukkig. Begin met het vullen van een kan voor een derde met ijsblokjes en voeg dan de gesneden stukjes fruit toe.

Giet vervolgens 250 ml fruitige rosé en 250 ml bitter lemon in de kan, gevolgd door 125 ml Licor 43 en een verrukkelijke 40 ml aardbeienlikeur. Roer de ingrediënten voorzichtig door elkaar, zodat de smaken zich vermengen.

Tip

Om je sangria rosé met Licor 43 een verfrissende kick te geven, garneer je het glas met een vleugje grapefruit en een paar blaadjes munt. En voilà, je hebt het ideale drankje voor zwoele zomeravonden.

Probeer ook eens brownies met Licor 43.

Vriendin’s favoriet

Deze hippe koeltas houdt alles op temperatuur tijdens warme en koude dagen. Of je de Coolerbag nu gebruikt voor diepvriesproducten, een picknick of dagje naar het strand deze isolatietas houdt je spullen lekker fris en koel. De dikke thermische aluminium binnenvoering heeft een goede isolerende werking en door de twee weg ritssluiting is de Coolerbag volledig af te sluiten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Licor 43
Foto: Getty Images