bananenpannenkoek

Recept voor bananenpannenkoekjes met honing

Bananenpannenkoeken zijn niet alleen gemakkelijk om te maken, ze zijn ook nog eens gezond. En héél erg lekker.

Ingrediënten

Op de site van HelloFresh
 vind je dit lekkere recept voor het maken van bananenpannenkoekjes. Het gerecht is voor twee personen en kan gegeten worden als ontbijt. Dit heb je nodig:

– twee vrije-uitloopeieren
– twee bananen
– een kuipje honing
– 50 gram tarwebloem
– een scheutje melk
– een snufje zout

Aan de slag

1. Kluts twee eieren in een kom. Prak vervolgens anderhalve banaan met een vork en snijd de rest van de banaan in plakjes.
2. Voeg de geprakte banaan toe bij de eieren in de kom. Doe hier ook een scheutje melk, 50 gram tarwebloem en een snufje zout bij.
3. Mix alle ingrediënten tot een beslag. Je kunt het mengsel eventueel verdunnen door een scheutje melk toe te voegen.
4. Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan. Zet deze op middelhoog vuur en maak drie pannenkoekjes van de helft van het beslag. Bak ze drie tot twee minuten, en doe dit nog eens wanneer je ze hebt omgekeerd.
5. Zijn de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin? Dan zijn ze klaar! Beleg ze met wat plakjes banaan en voeg de honing toe. Dat wordt gegarandeerd genieten.