Meeslepende Thrillers: vrouw leest boek in strandstoel: op het strand

2 meeslepende thrillers die jou deze zomer aan jouw strandstoel kluisteren

Spanningsliefhebbers opgelet! Deze twee meeslepende thrillers zijn echte mustreads. Met personages die voor uitdagende mysteries komen te staan. Bereid je voor op uren vol intriges en onverwachte wendingen.

2 meeslepende thrillers om deze zomer te lezen

Het zal nooit meer kaviaar zijn – Marja West en Anna Bontekoe

Inclusief achttien heerlijke recepten! 

Sofia werkt bij een bank in New York. Als ze een klant bewusteloos bij de bankkluisjes vindt, neemt ze een gevaarlijke beslissing. Die leidt er uiteindelijk toe dat ze als kok bij een maffiabaas gaat werken. Door haar maaltijden wint ze zijn vertrouwen en achterhaalt ze zijn geheimen. 

Afgeschreven Angelique Haak

De populaire Maasstadmoorden-reeks van thrillerschrijfster Sasja Winters is in de vergetelheid geraakt, net als zijzelf. Maar dan klopt de politie op haar deur. Er is een jonge vrouw vermoord, en de manier waarop is Sasja maar al te bekend. De moordenaar heeft een boodschap voor haar: Voltooi de serie, of er zullen meer slachtoffers vallen!

Mini-abonnement + 2 boeken

Zin in een (ont)spannende zomer? Speciaal voor jou hebben wij een aanbieding: een mini-abonnement die na de actieperiode automatisch stopt + 2 thrillers cadeau. En dat voor maar € 24,95. Zo heb je tijdens de zomermaanden genoeg te lezen. Voor meer informatie, klik op onderstaande button.

062024 Zomeractie Banner

Lees ook: Déze 5 bloedstollende vakantiethrillers zijn ideaal voor de zomer

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester

Marja West en Anna Bontekoe