meer geluk in je leven

Ontdek déze 3 must-reads voor meer geluk in je leven!

Ben je op zoek naar manieren om meer plezier en voldoening te vinden? Het antwoord zou kunnen liggen in de pagina’s van een goed boek. Hier zijn drie boeken die je kunnen helpen meer geluk te vinden. Lees verder om te ontdekken welke boeken je op weg kunnen helpen naar een bevredigend en vervuld leven.

3 must-reads voor meer geluk

1. Ongetemd leven – Glennon Doyle

Schrijster Glennon Doyle laat in haar boek Ongetemd leven zien hoe vrouwen zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jong af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld. Doyle pleit ervoor dat we die verwachtingen loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Ongetemd Leven
Bekijk bij bol.com

2. Eindelijk maandag – Mabel Duchossy & Chrystal Kwee

We rennen, vliegen en werken ons kapot. Elke ochtend slepen we onszelf naar een baan waarin de passie mist. Niet zo vreemd dus dat zoveel mensen in een burn-out terechtkomen. Gelukkig is er goed nieuws: het kan anders. In Eindelijk maandag vertellen Mabel Duchossy & Chrystal Kwee hoe je je talenten en roeping ontdekt.

Eindelijk Maandag - meer geluk
Bekijk bij bol.com

3. Master your mindset, leef je mooiste leven – Michael Pilarczyk

Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen? Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Schrijver Michael Pilarczyk legt in Master your mindset, leef je mooiste leven uit hoe je die gedachtepatronen kunt doorbreken door je mindset opnieuw te programmeren.

Master Your Mindset
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Gek op romans? 3 boeken die je absoluut níet mag missen!

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Ella Mae Wester