Vrouw (18)

Zó vind je oorbellen die bij je outfit passen

Sieraden kunnen je outfit net even dat beetje extra geven. Het maakt je outfit compleet en meer eigen. En omdat oorbellen zo dichtbij je gezicht zitten, vallen ze lekker op.

Zeker in de tijd waarin we nu leven met de mondkapjes plicht, is het fijn om de aandacht op je sieraden te leggen in plaats van het mondkapje.

Mix & match

Het is erg leuk om verschillende stijlen met elkaar te combineren. Dit kan in beide oren of als je meerdere gaatjes hebt in hetzelfde oor. Met leuke oorbellen kun je je outfit een nieuw leven inblazen. Bij een rustige outfit is het leuk om uit te pakken met leuke oorbellen en sieraden. Dan ben je helemaal klaar om de deur uit te gaan. Als je outfit iets drukker is, wil je dat de aandacht bij de outfit blijft en niet dat de aandacht verlegd wordt naar je sieraden. Kies daarom voor wat meer eenvoudige sieraden.

Hangers of knopjes

Er zit ook verschil tussen de oorbellen: er zijn hangers en knopjes. Als je oorbellen laat schieten, wordt vaak aangeraden om eerst knopjes te dragen. Daarna kan je hangers gaan dragen. Finaste.nl heeft een groot aanbod aan oorbellen, hangers en knopjes. Zij hebben veel leuke oorbellen die bij elke outfit passen. Het zijn mooie oorbellen van goede kwaliteit.

Eigen stijl

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl en dat maakt je uniek. Je hoeft niet mee te gaan met de trends als die niet bij je passen. Bij Finaste.nl kun je veel tijdloze oorbellen kopen die nooit uit de mode gaan. Het is belangrijk om je eigen stijl aan te houden. Zo zit je het lekkerst in je vel en dat straal je uit.

Dit is een partnerbijdrage.