vrouw blij spiegel

Wat kun je doen om een stralende huid te krijgen?

Als de jaren wat gaan tellen, dan zie je dat al snel aan je huid. Deze kan wat valer worden, wat slapper en wat rimpeliger. Dat hoort er nu eenmaal bij. Maar wat nu als je je daar niet bij neer wilt leggen?

Een aantal tips.

Drink water en eet gezond

Een schot voor open boeg, maar de uitstraling van je huid begint van binnen. Dus kies voor veel water per dag (een liter of 2 a 3 doet al heel wat). Eet daarbij gezond. Kies voor fruit, groenten en andere gezonde zaken als tussendoortje en eet voldoende vezels. Zorg ook dat je voldoende proteïnen binnenkrijgt.

Beweeg en ga naar buiten

Wanneer je sport gebeurt er heel wat in je lijf. Zo maak je endorfines aan. Het “gelukshormoon”. Dit zie je al snel terug in je huid. Ook zorgt bewegen voor een betere bloedsomloop en dus voor een stralende huid. Door regelmatig een rondje te lopen of te fietsen krijg je frisse lucht binnen en ook Vitamine D. Allemaal zaken die de kwaliteit van je huid bevorderen.

Gebruik de juiste producten

Het eerste product dat je gebruikt is water. Gewoon water uit de kraan. Was je huid ‘s ochtends en ‘s avonds gewoon met een (zachte) washand met water. Wil je een fijne crème aanbrengen maar ben je bang voor een allergische reactie? Kies dan eens voor de producten van Clinique. Deze producten zijn allemaal vrij van parabenen, ftalaten en parfum. Zo weet je dat je het beste product kiest voor jouw huid.
Wil je juist een extra fijn geurtje, op basis van aromatherapie, en toch ook goed zorgen voor je huid en haar? Dan is L’Occitane het merk voor jou.

Partnerbijdrage: Clinique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen