nagellak blijft lang zitten

Déze nagellak blijft pas écht lang zitten

Nagellak die lekker lang blijft zitten is wat we willen. Maar waarom kiezen professionele nagelsalons steeds vaker voor deze nagellak? Lees hier met welke nagellak je lekker lang kunt genieten van een prachtige manicure.

Om welke nagellak gaat het?

Vriendin houdt je niet langer in spanning, het gaat om de OPI nagellak. Deze nagellak droogt razendsnel en is bestand tegen krassen en beschadigingen. Hierdoor blijft je manicure er langer mooi uitzien.

Je brengt eerst de Botanical Base Coat aan op de nagels en daarna lak je je nagels in jouw favoriete kleur. OPI heeft een breed scala aan kleuren. Als finishing touch doe je er een laagje Top Coat overheen. Zo blijven je nagels langer dan een week perfect gelakt.

Ook niet geheel onbelangrijk: OPI nagellak bevat alleen de beste ingrediënten, inclusief vitamines en verzorgende oliën. Hierdoor zijn jouw nagels niet alleen mooi verzorgd, maar ook gezonder. Win-win dus.

Of je nu op zoek bent naar een lang houdbare en mooie manicure, of gewoon de beste kwaliteit wilt, in beide gevallen is deze nagellak echt iets voor jou! Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Zo verwijder je nagellak zónder remover te gebruiken

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker