Lidl verkoopt nu een betaalbare versie van die lekkere Rituals doucheschuim

Lidl verkoopt nu een betaalbare versie van die lekkere Rituals doucheschuim

Vergeet tijdens je volgende bezoek aan Lidl niet om het vak met doucheproducten te bekijken. Ze verkopen namelijk een fijne doucheschuim die qua geur precies ruikt naar de Sakura-lijn van Rituals.

‘Rituals’ doucheschuim voor een prikkie bij Lidl

De doucheschuim van Rituals ruikt niet alleen heerlijk, maar is ook fijn in gebruik. Al zal niet iedereen de doucheschuim op dagelijkse basis gebruiken, vanwege het prijskaartje van net geen € 10 per fles. Wil je wel de ervaring en de lekkere geur, maar dan voor minder geld? Dan ben je bij Lidl aan het goede adres, volgens deze TikTokker:

@jennifermertens_ Run! #lidl#rituals#dupe#douche#verzorging#voorjou#vjp#foryou ♬ origineel geluid – Jennifermertens

Spa Moments

Het product is van het merk Spa Moments en kost € 2,99. De geur rose blossom ruikt dus naar de Sakura-producten. Naast de doucheschuim is er ook een bodycream, waarna je waarschijnlijk zo lekker ruikt dat je geen parfum meer nodig hebt.

Tip van de redactie

Ga voor een mooiere gladdere huid met minder huidirritaties door een safety razor te gebruiken. Geen plastic scheermesjes meer in de prullenbak en bespaar veel geld! Een safety razor geeft één van de gladste scheerresultaten. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images