Ontwerp Zonder Titel 2020 10 15t165302.615

Haaruitval: dít is de oorzaak (en dit kun je eraan doen)

Wist je dat we dagelijks tot wel 100 haren verliezen? De ene periode komt het meer voor dan de andere. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je eraan kunt doen.

Oorzaken

Extra haarverlies kan veroorzaakt worden door verschillende dingen. Ten eerste kan stress een grote rol spelen. Hierdoor kan je lichaam namelijk in hormonale disbalans raken, waardoor het zowel fysiek als mentaal anders gaat werken. Andere oorzaken van haaruitval zijn een vitaminetekort, hypothyreoïdie (schildklieraandoening), alopecia areata (auto-immuunziekte) of genetische aanleg.

Oplossing

Veel oorzaken voor overmatig haaruitval komen dus van binnenuit. Deze kunnen niet volledig opgelost worden. Wel kan het gebruik van de juiste producten helpen om haarverlies te verminderen en uit te stellen.

HairLust is een Deens merk dat zich inzet om natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden. Zij concentreren zich op het maken van natuurlijke producten voor zowel innerlijke als uiterlijk haarverzorging en gaan de strijd aan met taboes, zoals dun haar en haaruitval. Hiervoor hebben zij meerdere supplementen gecreëerd die zorgen voor haargroei en daarmee haaruitval tegengaan. Een goed voorbeeld zijn de Hair Growth Formula Capsules. Dit is hun krachtigste haargroeisupplement en bevat onder andere zink, wat goed helpt bij vitaminetekort.

Een ander product dat kan helpen om haarverlies tegen te gaan, zijn de Hair Growth Formula Gummies. Deze smakelijke Gummies zitten vol vitaminen en mineralen, die je nodig hebt om een optimale haargroei te ondersteunen. Ze zijn perfect voor iedereen die haar haren van binnenuit wil voeden. Ook voor het overmatig stylen van het haar zijn er producten om je haar te beschermen.

Kijk hier voor alle producten van HairLust.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met HairLust.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen