haartrend brunettes

Dit is de populairste haarkleur voor brunettes deze winter

Wil je iets anders met je haar, maar ben je er nog niet over uit wat je de kapper wil vragen zodra je in de stoel zit? Dan word je misschien ook wel verliefd op de haarkleur van het moment: pure chocolade.

Pure chocolade haartrend

Ondanks dat chocoladebruin haar jaar in, jaar uit gezien wordt in het straatbeeld, is het deze winter één van de grootste haartrends van het moment. Ideaal als je toe bent aan een (grote) verandering. Door de pure, donkere kleur is het onverwachts fris en heel anders dan de lichte, warme tinten die je vaak ziet tijdens de warme maanden van het jaar.

Wel zo fijn, deze haartrend staat veel vrouwen mooi. Of je een lichte of juist warme teint hebt, voor iedere vrouw doet de kleur veel goeds. Je kapper weet hoeveel roodtinten hij of zij kan toevoegen om een pure chocoladekleur te maken die jou het beste complementeert.

Lees ook: Maak kennis met hair oiling: een oude traditie voor gezond, sterk en glanzend haar

Inspiratie

Ben je benieuwd wat je precies onder deze haartrend en kleur verstaat? Zie hieronder mooi inspiratiebeeld. Die kun je bijvoorbeeld ook meenemen naar de kapper. Verf je zelf je haren? Kies dan één van de kleuren uit die met een drie begint, zoals deze. Zoals je ziet zijn er verschillende nuances mogelijk:


Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images