Eyeliner

Eyeliner aanbrengen? Zó teken je in 2 stappen het perfecte lijntje

Eyeliner maken je ogen optisch langer, waardoor je een frissere en mooiere blik krijgt. Het aanbrengen kan alleen best een lastige klus zijn.

Gelukkig kan dit stappenplan je helpen.

Stap 1: deppen

Dep een eyelinerkwastje in zwarte of bruine eyeliner.

Stap 2: lijn trekken

Trek vanaf het midden van je ooglid tot net iets na je buitenste ooghoek voorzichtig een lijn. Zo worden je ogen optisch langer en krijg je een frissere blik en mooiere oogvorm. De truc is om je ogen open te houden en langs het eyelinerpenceel te kijken als je dit doet. Zo zie je het kwastje niet op je afkomen en knipper je niet met je ogen. Ook is het belangrijk je ogen niet strak te trekken. Dan haal je ze uit vorm en krijg je geen mooie lijn.

Hulp nodig?

Heb je toch hulp nodig? Geef je dan op de voor metamorfose! Woensdag 15 februari staat ons metamorfoseteam weer voor je klaar en je kan ze alles vragen. Dus ben je benieuwd hoe je kleding het leukst kunt combineren, welke oogschaduwkleuren jou het beste staan, hoe je foundation goed kunt aanbrengen, hoe je je haar mooi kunt stylen en welke haarkleur en kapsel goed werken voor jouw gezicht? Meld je dan snel hier aan.

De metamorfose vindt plaats in een kapsalon in IJsselstein (Utrecht).

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.