TikTokkers lyrisch over deze betaalbare dupe van de Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter.jpg

TikTokkers lyrisch over deze betaalbare dupe van de Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Wie op de hoogte is van de laatste beauty hypes kent ongetwijfeld de Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter wel. Dit product, dat een primer, highlighter en corrector ineen is, is razend populair. Gelukkig hoef je niet langer € 44 uit te geven voor eenzelfde resultaat.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter dupe

De Hollywood Flawless Filter is sinds de lancering van Charlotte Tilbury, dé visagist van de sterren, een regelrechte hit. Het is ontwikkeld voor celebrities op de rode loper, maar ziet er ook in het dagelijks leven fantastisch uit op de huid. Het geeft je gezicht een prachtige glans terwijl het tegelijkertijd lijntjes vervaagt en poriën glad maakt. Je kunt het zowel als primer als over je foundation aanbrengen. Of mix het met je dagcrème of foundation voor een subtiele glow. Een multifunctioneel product, dus. Voor € 44 krijg je een mooi resultaat, maar het moet toch goedkoper kunnen?

Ja, dat moet zeker kunnen, bewijst cosmeticamerk ELF met de lancering van hun nieuwste product. Het is een kwestie van tijd tot er betaalbare varianten van dit soort populaire producten op de markt komen en als je TikTokkers mag geloven, is de ELF Halo Glow Liquid Filter (€ 16) het helemaal. En dat voor een fractie van de prijs. Onderstaande video is inmiddels al meer dan een miljoen keer bekeken.

@meganmauk trying out the new @elfyeah halo glow liquid filter! #elf #elfcosmetics #newmakeup #makeupreview #review #flawlessfilterdupe #flawlessfilter ♬ original sound – meg

En in dit filmpje worden de twee producten met elkaar vergeleken. Zoek de verschillen:

@allisonknipe I literally cannot tell a difference !!! #charlottetilburydupe #flawlessfilterdupe #elfhaloglowliquidfilter ♬ original sound – allisonknipe

Waar te koop?

Er is wel een ‘maar’. Omdat het product van ELF zo gehyped wordt, is het inmiddels net zo moeilijk te verkrijgen als het origineel. Douglas verkoopt het product (nog) niet en op de website van ELF zelf zijn er nog maar een paar kleuren beschikbaar. De ELF Halo Glow Liquid Filter kost € 16 en vind je hier. Vergeet niet om het land te veranderen van de Verenigde Staten naar Nederland om de juiste prijzen te zien.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ELF