Catrice Dupes

Dit zijn de beste Catrice dupes

In de wereld van beauty en cosmetica zijn prachtige merken te koop. Het ene product is nog duurder dan de ander, maar dat goede make-up niet veel geld hoeft te kosten, bewijzen deze dupes van Catrice.

De beste Catrice dupes

Catrice, het bekende budget beautymerk en zusje van essence, is te koop bij Kruidvat. Het merk komt van origine uit Duitsland en gaat al jaren de concurrentie aan met luxe producten. Je kunt bij dit merk namelijk kwalitatief goede cosmetica kopen voor een leuke prijs. Des te interessanter om in deze dupes te duiken.

Catrice dupes

Catrice Soft Glam Filter Fluid

Eén van de bekendste Catrice dupes is de Soft Glam Filter Fluid. Dit is bijna een exacte kopie van de Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Een prachtige, vloeibare highlighter die je kunt mengen met je dagcrème of foundation of zo op je huid kunt dragen. En dat voor € 7,99.

Catrice dupes

Catrice Lip Lovin’ Overnight Lip Mask

Wil je graag de Laneige Lip Sleeping Mask proberen, maar vind je het een te duur product? Probeer dan eens de Catrice Lip Lovin’ Overnight Lip Mask. Een mooie dupe en verkrijgbaar voor de fractie van de prijs, namelijk € 4,49.

Catrice dupes

Catrice Volume & Lift Brow Mascara Waterproof

Voor € 3,99 vind je bij Catrice een goede dupe voor de Benefit Gimme Brow. De Volume & Lift Brow Mascara is een waterproof wenkbrauwmascara die de haartjes kleurt, lift en in model brengt. Verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en ook in een transparante versie, voor wie liever geen extra kleur aan de wenkbrauwen geeft.

Catrice dupes

Catrice Energy Enzyme Peeling Powder

Ben je gek op peeling poeders zoals de Dermalogica Skin Health Daily Microfoliant? Ook daarvoor kun je bij Catrice terecht. In het assortiment vind je de Energy Enzyme Peeling Powder, een fijn peelingpoeder met ananas en papaja om de huid te exfoliëren en dode huidcellen te verwijderen. Te koop voor € 4,99 en daarmee vele malen goedkoper dan die van Dermalogica.

Catrice dupes

Catrice Glossin’ Glow Tinted Lip Oil

De welbekende lip olies zijn niet meer weg te denken uit de gemiddelde make-up tas. De bekendste is de Dior Addict Lip Glow Oil. Een mooi product, maar wel met een flink prijskaartje. De Catrice dupes zijn minstens zo fijn, zoals de Glossin’ Glow Tinted Lip Oil voor € 4,49.

Holiday Skin Serum Bronzer

Catrice Holiday Skin Serum Bronzer

Menig beautyfanaat is bekend met de Drunk Elephant D-Bronzi Anti-Pollution Sunshine Drops. Een vloeibare bronzer die je kunt mengen met je crème of foundation om je huid een Saint Tropez-glow te geven. Deze Catrice dupe, de Holiday Skin Serum Bronzer voor € 5,49, is daar een goede vervanger voor. 

Vriendin’s favoriet

De Premium Beauty blender van FAIR Studios is een luxe uitvoering van de normale Beauty blender. De Beauty blender is de perfecte accessoire om je make-up in een handomdraai op te doen. De make up spons is gemaakt van speciaal Aero-Memory Foam waardoor de beauty blender extra zacht is voor je huid. De Beautyblender van FAIR Studios is ook nog eens latexvrij én 100% vegan geproduceerd. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Catrice