022021 13x Terracotcha

Geef 13x Vriendin + TerraCotcha planter van €75,90 voor maar €29,95 cadeau

Geef nu een abonnement op 13x Vriendin en ontvang zelf de TerraCotcha planter t.w.v. €34,95 voor maar €29,95 I.P.V €75,90

Een zelfwatergevende terracottapot die jouw kamerplanten verzorgt.
Met de Terra Cotcha – zelfwatergevende pot in huis heb je geen groene vingers meer nodig, de terracottapot neemt dit van jou over! Door de eenvoudige maar ingenieuze functie van de terracotta klei creëert de pot een fijne en uitgebalanceerde leefomgeving voor jouw kamerplant. Het systeem is gebaseerd op eenvoudige natuurwetten, deze techniek wordt ook wel ‘Capillairy Attraction’ genoemd. De plant reguleert zijn eigen watervoorziening door het water wat hij nodig heeft uit de aarde te halen dat wordt voorzien door de terracottapot. Hierdoor zal de aarde nooit te nat of te droog zijn.

Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig t/m 30 juni 2021 of zolang de voorraad strekt. Het abonnement stopt automatisch. Voor abonnementen buiten Nederland rekenen wij extra verzendkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het land en het gewicht. Het exacte bedrag wordt tijdens de bestelprocedure weergegeven.