Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk reageert op roddels over partner

Onlangs gingen er verhalen de ronde over Daisy, de partner van Samantha Steenwijk, die vreemd zou zijn gegaan. Nu reageert de zangeres op de roddels.

Het was Yvonne Coldeweijer, die eerder al tegenover Samantha in de rechtszaal stond, die op haar juicekanaal beweerde dat haar partner was vreemd gegaan. In een statement op haar Instagram reageert de zangeres op dit verhaal.

Liever privé gehouden

“Als iets waar is, is iets waar, al klopten de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal”, laat Samantha weten. Ze legt uit dat Daisy inderdaad enkele jaren geleden is vreemd gegaan, maar dit inmiddels een gesloten boek is voor het koppel. “Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde. Het was het diepste dal waar wij in hebben gezeten, maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uitgekomen. Ik vind het heel vervelend dat de privacy van mijn vrouw Daisy en die van mezelf is geschonden zonder dat er enig maatschappelijk belang gediend is.”

Daarnaast haalt ze uit naar Yvonne. “Dat er mensen zijn die genieten van andermans leed en dat dit de manier is waarop we in onze samenleving met elkaar omgaan, vinden we nog het meest pijnlijk.”

Rechtszaak

Eerder stonden Samantha en Yvonne tegenover elkaar in de rechtbank. Yvonne had destijds op haar juicekanaal beweerd dat de zangeres illegale dieetpillen had gebruikt. Volgens de rechter was hier echter geen bewijs voor. Hierop moest de roddelvlogger een rectificatie plaatsen op haar kanaal.

Bron: Instagram
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.