Vriendin Jubileum 728x400 Winacties2

Vriendin 25 jaar: win 10x een shoptegoed bij Klingel t.w.v. € 150,-

Tijd voor een nieuwe herfstoutfit? Maak je look compleet met shoptegoed van KLiNGEL! Wij geven 10x t.w.v. € 150,- een shoptegoed weg.

KLiNGel

Bij KLiNGEL heb je een grote keuze aan mode in verschillende stijlen, van casual-sportief tot vrouwelijk-elegant. Vrouwen van elke leeftijd zijn dol op de stijlvolle designs, prachtige prints en fraaie details. Zo kleed je jezelf helemaal volgens de laatste trends. En door de comfortabele pasvormen en de ruime keuze aan maten (van 32 t/m 66) is er voor iedere vrouw wel iets te vinden wat lekker zit én perfect past. De uitstekende service en de aantrekkelijke prijzen zorgen er bovendien voor dat je hier graag shopt. Doe mee met onze actie en wie weet shop jij binnenkort wel met 150 euro aan shoptegoed op Klingel.nl.

Zo doe je mee

Vul vóór 2 oktober 2022 onderstaand formulier in met je gegevens. De winnaars krijgen uiterlijk 10 oktober persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Niet geldig in combinatie met andere acties en niet inwisselbaar voor contant geld.