april

Bewezen: mensen die in april jarig zijn, worden succesvoller én beroemder

Ben jij jarig in april? Dan heb je geluk. Volgens de wetenschap word je dan namelijk succesvoller én beroemder.

April

Uit onderzoek blijkt dat de kans dat mensen die in april worden geboren, succesvol worden, vier keer zo groot is dan bij mensen die in februari, maart of november worden geboren. Mensen die in oktober worden geboren hebben de grootste kans op succes en bekendheid, maar de maand april staat op de vierde plek. In het onderzoek werd gekeken naar de geboortemaand van bekende succesvolle mensen, zoals Bill Gates, Kim Kardashian en Lionel Messi. In november werd het kleinste aantal succesvolle beroemde mensen geboren.

Lees ook: 4x waarom mensen die geboren zijn in april extra bijzonder zijn

Succesvol

Als je in april bent geboren, zijn de onderzoeksresultaten veelbelovend, maar natuurlijk bepaalt je geboortemaand alleen niet hoe succesvol je wordt. Je persoonlijkheid, opleiding, gedrevenheid en een beetje geluk bepalen samen hoe ver jij het gaat schoppen. Al is het nooit vervelend om te horen dat Emma Watson, Leonardo da Vinci en Queen Elizabeth II ook in de maand april zijn geboren.

Tip van Vriendin

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden zijn erg dromerig en romantisch

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net

Bente de Bruin