Menstruatiecup - Lily Cup Compac

Geld besparen? Waarom je déze menstruatiecups zou moeten proberen

Ken jij de menstruatiecups van Intimina al? Ze kunnen je niet alleen een hoop geld besparen in vergelijking met tampons, ze zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Menstruatiecups van Intimina

Een goede vriendin – die ene persoon waarop je kunt vertrouwen, iemand die er voor je zal zijn wanneer je haar het hardst nodig hebt. Deze kenmerken vind je terug in de menstruatiecups van Intimina. Dit Zweedse merk is gericht op de gezondheid en het welzijn van de vrouw tijdens haar menstruatie. Daarbij bevordert het merk kennis en bewustzijn met het doel om stigma’s over menstruatie, lichaamsbeeld en vele andere belangrijke zaken te bestrijden.

Voordelen

De menstruatiecups van Intimina zijn gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit en daardoor een eco- en budgetvriendelijk menstruatieproduct. Je kunt kiezen uit verschillende soorten en maten. Daarbij kunnen de meeste cups tot 10 jaar worden gebruikt, wat je enorm veel geld kan besparen in vergelijking met tampons of maandverband. Als je in het bezit bent van een menstruatiecup en deze gebruikt, ben je ook nog eens goed bezig voor jezelf en voor het milieu!

Opvouwbare cup

Heb je nog nooit een menstruatiecup geprobeerd, dan kun je met de quiz “Welke cup ben jij” van Intimina de cup vinden die het beste bij je past. Een goede optie is de Lily Cup Compact
. Dit is de eerste opvouwbare cup ter wereld die plat kan worden opgevouwen en in een kleine beschermhoes past. De cup is zacht, maar duurzaam en volkomen veilig in gebruik, welke soort activiteit je ook onderneemt. Je kunt ‘m ’s nachts gebruiken, tijdens een drukke werkdag, maar ook tijdens het dansen, zwemmen, reizen of wandelen.

Deze menstruatiecup is beschikbaar in twee maten, A en B. Maat A is ideaal als je nog nooit bent bevallen of via een keizersnede bent bevallen en je een lichte menstruatie hebt. Maat B wordt aanbevolen voor vrouwen die zijn bevallen of die een zwakkere bekkenbodem hebben. Deze maat is ook geschikt als je een normale menstruatievloed hebt. De cup wordt geleverd met een steel (die kan worden aangepast) en kan supersnel en gemakkelijk worden verwijderd. En nog een mooi voordeel: in augustus kun je maar liefst 20% besparen op je aankoop.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Intimina.