×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: José en haar man wilden hun seksleven terug

Vriendin 19: José en haar man wilden hun seksleven terug
07.05.2015 - Redactie Vriendin

“Nooit gedacht dat sekstherapie écht onze relatie zou redden”


Sinds de komst van hun zoontje Lucas (4) stond het seksleven van José (34) en Harm (46) op een laag pitje. Zo laag, dat hun relatie in gevaar kwam. “Ik begreep mezelf niet meer, waar was die tijgerin in mij gebleven?”

José: “Voordat Harm en ik een kind kregen, was mijn seksleven top. Plat gezegd, lustte ik er wel pap van. Ik had altijd zin. Harm en ik deden het zelfs dagelijks, en nooit op vaste momenten of plekken. We deden het wanneer het uitkwam. De ene keer nog voordat we opstonden, een andere keer meteen als we thuiskwamen uit ons werk. Het kostte me toen vreemd genoeg geen enkele moeite om in de stemming te komen. Alles leek altijd helemaal vanzelf te gaan. Zodra Harm me even tegen zich aandrukte en zoende, werd ik al week. En wilde ik meer. Bizar dat die behoefte aan seks compleet verdwenen leek toen ik moeder werd.”

Lees het hele verhaal van José in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij deze vorm van therapie ooit uitgeprobeerd?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 7 mei '15 17:49

  Reactie: Nee, zou ik ook niet willen omdat...
  ..het niets voor ons is. Fijn dat er mensen zijn die er wel baat bij hebben.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1665944753431140 di 12 mei '15 12:32

  Reactie: Nee, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden!
  herken er wel wat in, dus wie weet zou het ons ook wel goed doen
  Reageer!

2

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |