×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 19: José en haar man wilden hun seksleven terug

Vriendin 19: José en haar man wilden hun seksleven terug
07.05.2015 - Redactie Vriendin

“Nooit gedacht dat sekstherapie écht onze relatie zou redden”


Sinds de komst van hun zoontje Lucas (4) stond het seksleven van José (34) en Harm (46) op een laag pitje. Zo laag, dat hun relatie in gevaar kwam. “Ik begreep mezelf niet meer, waar was die tijgerin in mij gebleven?”

José: “Voordat Harm en ik een kind kregen, was mijn seksleven top. Plat gezegd, lustte ik er wel pap van. Ik had altijd zin. Harm en ik deden het zelfs dagelijks, en nooit op vaste momenten of plekken. We deden het wanneer het uitkwam. De ene keer nog voordat we opstonden, een andere keer meteen als we thuiskwamen uit ons werk. Het kostte me toen vreemd genoeg geen enkele moeite om in de stemming te komen. Alles leek altijd helemaal vanzelf te gaan. Zodra Harm me even tegen zich aandrukte en zoende, werd ik al week. En wilde ik meer. Bizar dat die behoefte aan seks compleet verdwenen leek toen ik moeder werd.”

Lees het hele verhaal van José in Vriendin 19 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Heb jij deze vorm van therapie ooit uitgeprobeerd?

  •  
  •  
  •  

2Reacties

 • Dit is niet ok!

  Moemsy do 7 mei '15 17:49

  Reactie: Nee, zou ik ook niet willen omdat...
  ..het niets voor ons is. Fijn dat er mensen zijn die er wel baat bij hebben.
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  fb_1665944753431140 di 12 mei '15 12:32

  Reactie: Nee, maar ik ben nu wel nieuwsgierig geworden!
  herken er wel wat in, dus wie weet zou het ons ook wel goed doen
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer

2

Liesbeth en Caressa maken knuffels aan de hand van kindertekeningen

19.07.2017 - Kindertekeningen vormen de inspiratiebron van de knuffels die Liesbeth (39) en Caressa (30) maken. Elke knuffel is dus uniek. Iets waar ze zelf heel vrolijk van worden, en hun kleine klantjes ook. “Daar doen we het voor. Geen grotere voldoening dan een blij kind.”

Lees meer
Laura Ponticorvo: 'En toen stonden mijn naaktfoto's ineens online'

19.07.2017 - Als hackers naaktfoto’s van Laura (31) stelen en online zetten, stort haar wereld in. “Ik ben door een heel diep dal gegaan. De daders realiseren zich niet wat een impact dit heeft op iemands leven.”

Lees meer
Patricia ging op vakantie met haar vriendin: 'Het zou onze vakantie sámen zijn, maar toen werd ze verliefd'

18.07.2017 - Patricia (29) keek enorm uit naar haar vakantie met vriendin Romy (29), die net als zij single was. Samen zouden ze op avontuur gaan. Het liep anders. "Daar zat ik. Alleen. Mijn vriendin was de hort op en ik had al mijn boeken al uit."

Lees haar verhaal
De zomer van... Margreet Beetsma

18.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties. Deze week de zomerverhalen van Editie NL-presentator Margreet Beetsma (44): “Het liefst ga ik met mijn gezin op roadtrip.”

Lees meer
Deze week: gratis Zomerdoeboek

17.07.2017 - Vriendin is deze week extra dik met 24 pagina's zomerplezier. Met onder andere spelletjes, inspiratie, tekenplezier en verhalen.

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!