×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: ‘’Mijn zus verbrak het contact toen ik zei: je man gaat vreemd’’

Vriendin 24: ‘’Mijn zus verbrak het contact toen ik zei: je man gaat vreemd’’
11.06.2014 - Redactie Vriendin

Marit is niet meer welkom bij haar familie.


Marit (31) had een goede band met haar familie, maar sinds kort is het contact verbroken. De reden? Marit vertelde haar zus dat haar man seks had met andere vrouwen. “Wil je nu door dit slappe verhaaltje hun huwelijk kapotmaken?”

Marit: “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik ’s ochtends wakker word met een afschuwelijk gevoel in mijn buik. Om me daarna meteen weer te herinneren: o ja, ik heb geen contact meer met mijn zus en ouders. Het is nu bijna een half jaar geleden dat we ruzie kregen. Of eigenlijk is er nooit echt ruzie geweest, maar is het één groot misverstand door een aaneenschakeling van leugens. Want terwijl ik dacht er goed aan te doen mijn zus te waarschuwen dat haar man vreemdging, heeft mijn familie het zo gebracht dat mijn vriend Joris en ik het allemaal verzonnen hebben. Het is de omgekeerde wereld. Mijn ouders, zus en overspelige zwager zitten nu nog gezellig bij elkaar met verjaardagen en feestdagen, terwijl mijn vriend en ik niet langer welkom zijn.”

Lees het hele verhaal van Marit in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ken jij iemand die net zoiets als Marit heeft meegemaakt?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 13:42

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb bij mijn schoonzus aangegeven dat mijn broer vreemd gaat. Daar wilde ze ook niks van weten. Heb nu geen contact meer met mijn schoonzus helaas
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Roeline do 12 jun '14 16:33

  Reactie: Nee
  Onvoorstelbaar dat ze het niet willen geloven!! Stop je kop maar lekker in het zand en geloof alleen dat wat jouw gelukkig maakt, tja............
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  i'tjes vr 13 jun '14 13:38

  Reactie: Nee
  liefde maakt blijkbaar echt blind
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 13 jun '14 16:46

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb tegen mijn zus verteld dat mijn zwager naar de hoeren gaat, daardoor heeft zij het contact verbroken. Jaren later hebben we het uitgepraat, maar elke keer is er weer een andere reden voor haar om boos op mij te worden. Nu ben ik degene die heeft gezegd dat het niet meer hoeft, ik ben er klaar mee.
  Reageer!
Juliëtte en haar moeder Bep kregen allebei leukemie

23.11.2017 - Juliëtte (36) en haar moeder Bep (75) kregen allebei leukemie, hun overlevingskansen waren erg klein. Het is een wonder te noemen dat ze er allebei nog zijn. “We weten nu dat het leven plots een heel andere wending kan nemen. Daarom genieten we enorm van elkaar.”

Lees meer!
Wen Xin (19): ‘Elke keer als ik in de spiegel kijk, vraag ik me af: op wie lijk ik?’

22.11.2017 - De ouders van de Chinese Wen Xin (19) lieten haar als baby achter in een doos in een park. Omdat ze nieuwsgierig is naar haar afkomst, is ze een zoektocht begonnen. “Voor even hun liefde voelen, een enkele omhelzing, dat zou al heel wat zijn...”

Lees meer!
Miranda: ‘De kans om de loterij te winnen, was groter dan de kans op een kindje’

22.11.2017 - Miranda (37) wilde dolgraag een tweede kind, maar na de chemokuren die haar man moest ondergaan, was dat zo goed als uitgesloten. Net toen ze zich daarbij had neergelegd, raakte ze zwanger. “Dit kind is ons cadeautje. Een lichtpuntje, na al die zware jaren.”

Lees meer!
Jeanettes man overleed onverwachts: 'Niemand weet dat we al in scheiding lagen'

21.11.2017 - Het huwelijk van Jeanette (38) liep al langer niet lekker. Haar man Mark kreeg een hartoperatie, daarna zouden ze uit elkaar gaan. Maar toen ging het mis... 'Amper zeven uur nadat hij was bijgekomen overleed hij.'

Lees meer
Musicalster Anouk van Nes: ‘Het leven is lichter als je liefde hebt'

21.11.2017 - Musicalster Anouk van Nes (46) heeft een bewogen periode achter de rug. Ze bleef ongewild kinderloos, is gescheiden, vond een nieuwe liefde en kreeg twee nieuwe heupen. “Ik ben nu af van grote dromen. En dat voelt wel zo rustig.”

Interview
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 200 |