×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 24: ‘’Mijn zus verbrak het contact toen ik zei: je man gaat vreemd’’

Vriendin 24: ‘’Mijn zus verbrak het contact toen ik zei: je man gaat vreemd’’
11.06.2014 - Redactie Vriendin

Marit is niet meer welkom bij haar familie.


Marit (31) had een goede band met haar familie, maar sinds kort is het contact verbroken. De reden? Marit vertelde haar zus dat haar man seks had met andere vrouwen. “Wil je nu door dit slappe verhaaltje hun huwelijk kapotmaken?”

Marit: “Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik ’s ochtends wakker word met een afschuwelijk gevoel in mijn buik. Om me daarna meteen weer te herinneren: o ja, ik heb geen contact meer met mijn zus en ouders. Het is nu bijna een half jaar geleden dat we ruzie kregen. Of eigenlijk is er nooit echt ruzie geweest, maar is het één groot misverstand door een aaneenschakeling van leugens. Want terwijl ik dacht er goed aan te doen mijn zus te waarschuwen dat haar man vreemdging, heeft mijn familie het zo gebracht dat mijn vriend Joris en ik het allemaal verzonnen hebben. Het is de omgekeerde wereld. Mijn ouders, zus en overspelige zwager zitten nu nog gezellig bij elkaar met verjaardagen en feestdagen, terwijl mijn vriend en ik niet langer welkom zijn.”

Lees het hele verhaal van Marit in Vriendin 24 en praat mee op het forum.

Foto: iStock

Plaats een reactie

Ken jij iemand die net zoiets als Marit heeft meegemaakt?

  •  
  •  

4Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 12 jun '14 13:42

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb bij mijn schoonzus aangegeven dat mijn broer vreemd gaat. Daar wilde ze ook niks van weten. Heb nu geen contact meer met mijn schoonzus helaas
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  Roeline do 12 jun '14 16:33

  Reactie: Nee
  Onvoorstelbaar dat ze het niet willen geloven!! Stop je kop maar lekker in het zand en geloof alleen dat wat jouw gelukkig maakt, tja............
  Reageer!
 • Dit is niet ok!

  i'tjes vr 13 jun '14 13:38

  Reactie: Nee
  liefde maakt blijkbaar echt blind
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem vr 13 jun '14 16:46

  Reactie: Ja, namelijk...
  Ik heb tegen mijn zus verteld dat mijn zwager naar de hoeren gaat, daardoor heeft zij het contact verbroken. Jaren later hebben we het uitgepraat, maar elke keer is er weer een andere reden voor haar om boos op mij te worden. Nu ben ik degene die heeft gezegd dat het niet meer hoeft, ik ben er klaar mee.
  Reageer!

1

3 vragen aan Mingfang Wang

21.09.2017 - Iedereen die Chinees afhaalt, heeft zich weleens afgevraagd hoe het er nou aan toe gaat achter dat luikje. Schrijfster Mingfang Wang (43) schreef er een boek over: Tijgerkop ‘waarom ik twaalf jaar het leven mijn broertje leefde’.

Lees verder
De zus van Diana werd vermoord

20.09.2017 - In mei 2016 schrikt heel Nederland op wanneer krantenbezorgster Anita (51) tijdens haar ronde door Rotterdam-Delfshaven wordt neergestoken. De dader is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf en tbs. Haar zus Diana praat er nu voor het eerst over. “Ik ben zo blij dat onze ouders dit niet meer hoeven mee te maken.

Lees verder
Irene: ‘Mijn zoon woog maar 670 gram bij zijn geboorte’

20.09.2017 - Irene (45) was pas 26 weken zwanger toen haar zoon Thomas (14) werd geboren. Zijn vooruitzichten waren niet goed.Thomas redde het, vechtend voor zijn leven met zijn ouders aan zijn zijde. Maar dat ging niet vanzelf. “Er lagen meer draden dan kind in de couveuse.”

Lees meer!
Sandra (41) heeft drie kinderen van drie vaders

19.09.2017 - Sandra heeft drie kinderen: Levi (17), Julian (13) en Fay (3). Het idee dat die alle drie een andere vader hebben, is niet iets waar Sandra's omgeving op zijn minst aan moet wennen. 'De afkeurende blikken raken me nog steeds'

Lees meer
Babette Labeij: ‘De droom om popster te worden heb ik nog steeds’

19.09.2017 - Eigenlijk was ze het liefst een internationaal beroemde zangeres geworden. Het liep anders: Babette Labeij (44) groeide uit tot Nederlands bekendste zangcoach. Daar ging een weg vol pieken en dalen aan vooraf, maar nu is ze helemaal op haar plek. “Alles is gelukt, omdat ik doe wat ik leuk vind.”

Lees meer
Doe mee aan de Week Tegen Pesten

16.09.2017 - 18 tot 22 september is het weer de Week Tegen Pesten. Deze gaat dit jaar over online pesten. Zo worden er onder andere tips gegeven voor het voorkomen en aanpakken van hiervan. In deze week wordt dit probleem op scholen, de werkvloer en in het dagelijks leven opgepakt.

Lees verder
Marjolein: 'Ik heb mijn leven te danken aan mijn zus Marieke'

15.09.2017 - Drie jaar geleden wordt bij Marjolein (47) acute lymfatische leukemie (ALL) vastgesteld. Ze krijgt chemotherapie en moet bestraald worden, maar de enige manier om echt te genezen is een stamceltransplantatie. Gelukkig blijkt haar zus Marieke (41) een match. “Dankzij haar leef ik nog.”

Lees verder
Blog door gasthoofdredacteur Petra: borrelalarm

14.09.2017 - Al jaren heb ik met een groep vriendinnen een borrelalarm. Als zo’n alarm afgaat, probeert iedereen van de partij te zijn en spreken we af in onze stamkroeg.

Lezen
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 193 |