×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Yanna heeft twee mannen

Vriendin 48: Yanna heeft twee mannen
29.11.2016 -

Yanna (37) had nooit verwacht dat ze haar grote liefde Paul zou bedriegen. En toch gebeurde dat, nadat ze wat ging drinken met een collega. Inmiddels heeft ze een affaire met hem. ''Ik krijg maar geen genoeg van de seks.''


'Bij de een voel ik liefde, bij de ander is het lust'


Yanna: “Twee weken geleden gebeurde dat waarop ik al zo lang had gehoopt. Ik kreeg een huwelijksaanzoek! Ik fantaseerde daar al over toen ik Paul nog maar een maand kende. Met de vader van mijn dochter ben ik nooit getrouwd geweest. Gelukkig maar, dat maakte onze breuk een stuk simpeler. Maar ik hoopte toch echt ooit nog eens een bruidsjurk te dragen en voor al mijn familie en vrienden te verklaren dat ik de man van mijn leven had gevonden en, niet minder belangrijk, dat iemand expliciet uitsprak voor altijd bij mij te willen blijven.”

Boos op mezelf 
“Paul wist van mijn grote wens om ooit te trouwen, maar verstandig en nuchter als hij is, ging hij niet over een nacht ijs. Maar inmiddels zijn we drieënhalf jaar bij elkaar en we wonen ook al een tijd samen. Dus dacht hij: dit is het juiste moment. Hij had zijn aanzoek goed voorbereid en een verrassingsweekendje naar Berlijn geboekt. Mijn dochter, die hij als de zijne is gaan zien, bleef bij mijn ouders.''

''Ik was overdonderd toen hij me die dag van mijn werk haalde en zonder uitleg naar Schiphol reed. En ik vermoedde totaal niet dat hij diezelfde avond in een chic restaurant voor me op zijn knieën zou gaan. Hij opende een rood fluwelen doosje en daarin zat een prachtige ring. Natuurlijk moest ik huilen en zei ik ja. Ik omhelsde en zoende hem en aan tafeltjes om ons heen werd geklapt. Het was net een scène uit een feelgoodfilm. Maar toen ik even later op de wc zat, voelde ik me allesbehalve gelukkig. Ik kon wel janken en ik was zo in de war. Boven alles was ik woedend op mezelf. Nu kwam mijn droom eindelijk uit, maar kon ik er niet van genieten. En het was allemaal mijn eigen schuld, ik had me willens en wetens in de nesten gewerkt. Want ondanks dat ik heel happy was met Paul, was ik toch vreemdgegaan. Dat is uit de hand gelopen en zorgt nu voor totale vertwijfeling.”

'Vreemdgaan, dat was niets voor mij. Dat zou ik nooit doen, dacht ik'


Spannende jongen 
“Een paar maanden geleden ben ik een affaire begonnen met iemand van mijn werk. Een jongen van de ict-afdeling, die mij hielp toen we overstapten op een nieuw systeem. Vanaf het moment dat ik hem zag, was er erotische spanning tussen ons. Hij maakte ondeugende grapjes en gluurde ongegeneerd in mijn decolleté. Ik heb flinke borsten en krijg wel vaker aandacht van mannen om die reden. Meestal zeg ik dan iets als: ‘Mijn ogen zitten hoger, hoor.’ Maar deze jongen, Tim, deed het zo on-bevangen, dat ik het wel charmant vond. En ik voelde me gevleid: ik was duidelijk een jaar of tien ouder en dan is het toch leuk als zo’n jonkie je mooi blijkt te vinden. We spraken elkaar daarna nog een paar keer aan de telefoon, omdat ik wat technische vragen had. Op een gegeven moment vroeg hij brutaal: ‘Ga je straks wat met me drinken?''

''Op een ander moment had ik ongetwijfeld nee gezegd. Ik ga nooit in op aandacht van andere mannen, ik ben veel te happy met Paul. Bovendien heb ik een druk leven: naast mijn baan zorg ik voor mijn moeder, heb ik een puberdochter die veel aandacht vraagt en omdat Paul zo’n vijftig uur per week in zijn eigen bedrijf steekt, doe ik het meest in het huishouden. Maar juist dat weekend zorgde mijn broer voor mijn moeder, mijn dochter logeerde bij een vriendin en Paul was naar een beurs in het buitenland. Ik had me verheugd op een avondje ongestoord zappen op de bank en een uitgebreid bad. Maar een drankje met deze mooie, spannende jongen was opeens wel heel verleidelijk. Eén drankje kon geen kwaad, toch? Dat er meer zou gebeuren, sloot ik uit. Vreemdgaan, dat was niets voor mij. Dat zou ik nooit doen. Ik wist immers hoeveel pijn je de ander daarmee kunt doen: mijn ex, de vader van mijn dochter, heeft mij bedrogen. Terwijl ik dacht dat we een goede relatie hadden, lag hij elke maand wel een keer met een ander in bed. Ik ben door een ongelofelijk diep dal gegaan toen ik dat ontdekte, het kostte me veel moeite om mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te vinden. Dus ik, die mijn grote liefde Paul datzelfde zou aandoen? Onmogelijk.”

Lees verder in Vriendin 48 
Heb jij ook een verslavende affaire die puur draait om seks? Praat mee op het forum.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 nov '16 20:22

  dit is vragen om moeilijkheden en het is niet fair tegenover je huidige partner! dus zou maar gauw een streep onder deze affaire zetten je hebt ook nog een dochter daar je aan moet denken en meestal zijn affaires niet stabiel voor jou weer zo een ander ,zeker als er een leeftijd verschil is !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 dec '16 06:53

  Tja, ik snap dit verhaal heel goed. Zelf geloof ik absoluut niet in monogamie. Waarom zou je van alle mensen op de wereld maar van 1tje mogen genieten? Waarom moeilijk doen daarover. En dan is het heus niet zo dat je met jan en alleman moet gaan, maar 1tje ernaast voor de lust; ik begrijp het wel. Maar misschien is het wel beterhet bespreekbaar te maken zodat het niet stiekem hoeft en je gewoon open kunt zijn, dan kost het straks ook niet je relatie. Houd wel in; wat jij mag mag je partner ook. Dus dan moet je daar ook niet jaloers over worden! Geniet ervan! Zouden meer mensen moeten doen.
  Reageer!
Lezeressen vertellen: 'Zo hebben wij elkaar versierd'

16.11.2017 - Weet je het nog, hoe hij je hart veroverde? Of heb je zelf de eerste stap gezet? Acht lezeressen vertellen: “Op donderdag hadden we een date, maar woensdag belde hij: ‘Ik kon niet meer wachten.’”

Lees meer!
Sylvia: ‘Niemand hoort graag over andermans stoelgang’

16.11.2017 - Sylvia (49) heeft colitis ulcerosa, een chronische darmziekte. De aandoening bezorgt haar gemiddeld eens per week een slapeloze nacht met pijn en heftige diarree. “Hoe vaak ik niet hoor: wat zie je er moe uit. Dan bestel ik maar weer de beste foundation die er is.”

Lees meer!
'Wij zijn 17 en zitten vol plannen'

15.11.2017 - Ze zijn jong, maar hebben al een duidelijk idee van de toekomst. Bekijk hier de jubileumcampagne van SIRE, ‘Luister naar de toekomst’. Hier vertellen jongeren van 17 hoe positief ze kijken naar de toekomst van Nederland en hoe zij daar een bijdrage aan willen leveren.

Lees meer!
Elke: ‘Mijn zoontje overleed tijdens de bevalling en redde daarmee mijn leven’

15.11.2017 - Elke (35) kreeg tijdens haar zwangerschap het HELLP-syndroom, dat voor moeder en kind levensgevaarlijk is. Ze verloor daardoor haar ongeboren zoon Keesje. “Naast het immense verdriet is er ook dankbaarheid: ik ben er nog.”

Lees meer!

1

Brechtje: ‘Mijn vriend mag zijn kind bijna nooit zien’

14.11.2017 - Brechtje (35) is dol op Alwin, haar vijfjarige stiefzoon. Ze weet alleen nooit zeker wanneer ze hem weer ziet, omdat de ex van haar vriend dat probeert te voorkomen. 'Hoe kun je zo'n spelletje spelen over de rug van je zoon?'

Lees meer!
Sanne Hans: 'Ik merk steeds meer dat ik er echt mag zijn’

14.11.2017 - Haar carrière gaat als een trein. Maar daarvan kunnen genieten, dát heeft zangeres en The voice-coach Sanne Hans (33) moeten leren. “Vroeger was ik een stresskip, wilde ik dat iedereen me leuk vond. Nu ben ik zelfbewuster en heb ik meer schijt aan alles.”

Lees meer!
Lezeressen vertellen: 'Dit is het gênantste wat ik er ooit uit flapte’

10.11.2017 - Die grap bleek helemaal niet zo lollig te zijn. En waarom dacht je niet eerst even na voordat je die opmerking maakte?! 9 lezeressen over een moment waaraan ze nog weleens met het schaamrood op hun kaken terugdenken.

Lees meer!
Marjon de Hond: ‘Ik heb het roer helemaal omgegooid’

09.11.2017 - Marjon de Hond (45) was tien jaar weervrouw bij de NOS. Tot ze in 2009 een burn-out en een postnatale depressie kreeg en ontslag nam. Tegenwoordig houdt ze zich als orthomoleculair therapeut vooral bezig met gezondheid. “Ik voel me nu veel beter, maar het was een flinke zoektocht.”

Lees meer!
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 199 |