×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Vriendin 48: Yanna heeft twee mannen

Vriendin 48: Yanna heeft twee mannen
29.11.2016 -

Yanna (37) had nooit verwacht dat ze haar grote liefde Paul zou bedriegen. En toch gebeurde dat, nadat ze wat ging drinken met een collega. Inmiddels heeft ze een affaire met hem. ''Ik krijg maar geen genoeg van de seks.''


'Bij de een voel ik liefde, bij de ander is het lust'


Yanna: “Twee weken geleden gebeurde dat waarop ik al zo lang had gehoopt. Ik kreeg een huwelijksaanzoek! Ik fantaseerde daar al over toen ik Paul nog maar een maand kende. Met de vader van mijn dochter ben ik nooit getrouwd geweest. Gelukkig maar, dat maakte onze breuk een stuk simpeler. Maar ik hoopte toch echt ooit nog eens een bruidsjurk te dragen en voor al mijn familie en vrienden te verklaren dat ik de man van mijn leven had gevonden en, niet minder belangrijk, dat iemand expliciet uitsprak voor altijd bij mij te willen blijven.”

Boos op mezelf 
“Paul wist van mijn grote wens om ooit te trouwen, maar verstandig en nuchter als hij is, ging hij niet over een nacht ijs. Maar inmiddels zijn we drieënhalf jaar bij elkaar en we wonen ook al een tijd samen. Dus dacht hij: dit is het juiste moment. Hij had zijn aanzoek goed voorbereid en een verrassingsweekendje naar Berlijn geboekt. Mijn dochter, die hij als de zijne is gaan zien, bleef bij mijn ouders.''

''Ik was overdonderd toen hij me die dag van mijn werk haalde en zonder uitleg naar Schiphol reed. En ik vermoedde totaal niet dat hij diezelfde avond in een chic restaurant voor me op zijn knieën zou gaan. Hij opende een rood fluwelen doosje en daarin zat een prachtige ring. Natuurlijk moest ik huilen en zei ik ja. Ik omhelsde en zoende hem en aan tafeltjes om ons heen werd geklapt. Het was net een scène uit een feelgoodfilm. Maar toen ik even later op de wc zat, voelde ik me allesbehalve gelukkig. Ik kon wel janken en ik was zo in de war. Boven alles was ik woedend op mezelf. Nu kwam mijn droom eindelijk uit, maar kon ik er niet van genieten. En het was allemaal mijn eigen schuld, ik had me willens en wetens in de nesten gewerkt. Want ondanks dat ik heel happy was met Paul, was ik toch vreemdgegaan. Dat is uit de hand gelopen en zorgt nu voor totale vertwijfeling.”

'Vreemdgaan, dat was niets voor mij. Dat zou ik nooit doen, dacht ik'


Spannende jongen 
“Een paar maanden geleden ben ik een affaire begonnen met iemand van mijn werk. Een jongen van de ict-afdeling, die mij hielp toen we overstapten op een nieuw systeem. Vanaf het moment dat ik hem zag, was er erotische spanning tussen ons. Hij maakte ondeugende grapjes en gluurde ongegeneerd in mijn decolleté. Ik heb flinke borsten en krijg wel vaker aandacht van mannen om die reden. Meestal zeg ik dan iets als: ‘Mijn ogen zitten hoger, hoor.’ Maar deze jongen, Tim, deed het zo on-bevangen, dat ik het wel charmant vond. En ik voelde me gevleid: ik was duidelijk een jaar of tien ouder en dan is het toch leuk als zo’n jonkie je mooi blijkt te vinden. We spraken elkaar daarna nog een paar keer aan de telefoon, omdat ik wat technische vragen had. Op een gegeven moment vroeg hij brutaal: ‘Ga je straks wat met me drinken?''

''Op een ander moment had ik ongetwijfeld nee gezegd. Ik ga nooit in op aandacht van andere mannen, ik ben veel te happy met Paul. Bovendien heb ik een druk leven: naast mijn baan zorg ik voor mijn moeder, heb ik een puberdochter die veel aandacht vraagt en omdat Paul zo’n vijftig uur per week in zijn eigen bedrijf steekt, doe ik het meest in het huishouden. Maar juist dat weekend zorgde mijn broer voor mijn moeder, mijn dochter logeerde bij een vriendin en Paul was naar een beurs in het buitenland. Ik had me verheugd op een avondje ongestoord zappen op de bank en een uitgebreid bad. Maar een drankje met deze mooie, spannende jongen was opeens wel heel verleidelijk. Eén drankje kon geen kwaad, toch? Dat er meer zou gebeuren, sloot ik uit. Vreemdgaan, dat was niets voor mij. Dat zou ik nooit doen. Ik wist immers hoeveel pijn je de ander daarmee kunt doen: mijn ex, de vader van mijn dochter, heeft mij bedrogen. Terwijl ik dacht dat we een goede relatie hadden, lag hij elke maand wel een keer met een ander in bed. Ik ben door een ongelofelijk diep dal gegaan toen ik dat ontdekte, het kostte me veel moeite om mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde terug te vinden. Dus ik, die mijn grote liefde Paul datzelfde zou aandoen? Onmogelijk.”

Lees verder in Vriendin 48 
Heb jij ook een verslavende affaire die puur draait om seks? Praat mee op het forum.

Foto: Shutterstock

Plaats een reactie

2Reacties

 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem wo 30 nov '16 20:22

  dit is vragen om moeilijkheden en het is niet fair tegenover je huidige partner! dus zou maar gauw een streep onder deze affaire zetten je hebt ook nog een dochter daar je aan moet denken en meestal zijn affaires niet stabiel voor jou weer zo een ander ,zeker als er een leeftijd verschil is !
  Reageer!
 • Anonymous

  Dit is niet ok!

  Anoniem do 1 dec '16 06:53

  Tja, ik snap dit verhaal heel goed. Zelf geloof ik absoluut niet in monogamie. Waarom zou je van alle mensen op de wereld maar van 1tje mogen genieten? Waarom moeilijk doen daarover. En dan is het heus niet zo dat je met jan en alleman moet gaan, maar 1tje ernaast voor de lust; ik begrijp het wel. Maar misschien is het wel beterhet bespreekbaar te maken zodat het niet stiekem hoeft en je gewoon open kunt zijn, dan kost het straks ook niet je relatie. Houd wel in; wat jij mag mag je partner ook. Dus dan moet je daar ook niet jaloers over worden! Geniet ervan! Zouden meer mensen moeten doen.
  Reageer!

1

Cathy: 'Ik ben gewoon een moeder die een andere kwetsbare moeder helpt'

27.07.2017 - Het gezin van Cathy (42) zorgt elke week een dag voor Yven (1), zodat zijn ouders wat tijd hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. “Ik stel me voor dat hij als twaalfjarige even langsfietst om te kletsen.”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit was de mooiste dag van mijn leven'

26.07.2017 - Lezeressen vertellen deze week in Vriendin over de dag die zij nooit meer zullen vergeten: 'De dag dat ik ons adoptiekindje ontmoette'.

Lees meer

2

Ingrids man overleed toen ze 35 weken zwanger was

26.07.2017 - Ingrid (32) was 35 weken zwanger van haar tweede kind toen haar man Bruno (49) plotseling overleed. Hoewel ze hem intens mist, zorgt ze krachtig en positief voor Juliette (4) en Florian (10 maanden). “Ik wil er voor ze zijn, als vader en moeder in één.”

Lees meer
Linda: 'Mijn man chat erotisch met andere vrouwen, zelfs op vakantie'

25.07.2017 - Linda (42) ontdekte dat haar man Johan (43) erotische chatgesprekken voerde met andere vrouwen. Hij beloofde ermee te stoppen, maar doet het nog steeds. Ook op vakantie. Terwijl Linda naast hem zit.

Lees meer
Elske DeWall: 'Zelfs vlak bij huis ontdek ik nog steeds de mooiste plekken'

25.07.2017 - De leukste tijd van het jaar: de zomervakantie! Elke week vertelt een bekende Nederlander in Vriendin over zijn of haar mooiste vakanties en reizen. Deze week zangeres Elske DeWall (31): “Het eten in Rome is zo bizar goed! Pasta ’s middags, pasta ’s avonds...”

Lees meer
Lezeressen vertellen: 'Dit is het liefste wat hij ooit voor me deed...'

20.07.2017 - Soms kun je hem wel achter het behang plakken, maar soms laat hij je hart smelten. Tien lezeressen vertellen wat hun man speciaal voor hen deed *verliefde zucht*.

Lees meer
Vlog: kijkje achter de schermen bij de fotoshoot met Laura Ponticorvo

20.07.2017 - Deze week vertelt Laura in een interview over haar naaktfoto's die onlangs online verschenen. Voor dit artikel werden mooie foto's gemaakt en Laura laat zien in haar vlog hoe de fotoshoot verliep.

Video
Tess: 'Kay is nu de beschermengel van zijn tweelingbroertje Ian'

20.07.2017 - Na een noodzakelijke, maar risicovolle behandeling tijdens haar zwangerschap, verloor Tess (23) een van haar nog ongeboren tweelingzoontjes. Ian redde het, zijn broertje Kay niet. “Als ik een tweeling zie, denk ik altijd: zo had het eigenlijk moeten zijn.”

Lees meer
« vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 186 |

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar jouw waardering voor Vriendin en naar wat je van Vriendin verwacht. We zouden je dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!