×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
Advertisement

Kater Binkie test brokjes van Whiskas

Kater Binkie test brokjes van Whiskas
06.02.2017 -

Advertorial - Leuk: de kat van webredacteur Melissa mag Whiskas brokjes testen. Dat jouw kat ook andere voeding wil uitproberen, snappen we heel goed. Daarom kun je nu een gratis Whiskas pakketje aanvragen en met ons meedoen!


De kat van webredacteur Melissa mag de brokjes uitproberen: “Ik heb een senior kat van alweer veertien jaar. Vroeger was hij nog een jonge, ondeugende kater. Nu is hij echt een luie kat geworden en eigenlijk doet hij niets anders meer dan slapen en door de tuin sjokken. Daarom vind ik het nuttig om zo nu en dan nieuwe brokjes uit te proberen. Goede voeding maakt echt het verschil in zijn energieniveau en door hem te voeren komt hij sneller naar me toe. Whiskas kijkt welke behoeften katten in verschillende levensfases hebben. Zo kan mijn kat wat ondersteuning gebruiken om de vitale organen gezond te houden. Volwassen katten hebben juist behoefte aan omega 6 vetzuren en zink, om huid en vacht gezond te houden. Bij kittens maakt Whiskas de brokjes bijvoorbeeld kleiner, dat eet makkelijker. Ik ben benieuwd hoe mijn kat op de Whiskas brokjes reageert.”

Ook jij mag testen!
Goed nieuws: ook jouw kat mag Whiskas brokjes gratis uitproberen. Je mag de voeding testen die bij de levensfase van jouw kat past. Zo wordt je Whiskas Insider en ontvang je een test box van Whiskas.

Zo doe je mee:
Update: inmiddels is het maximum aantal inschrijvingen bereikt. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. 


We zijn op zoek naar katten en kattenbaasjes die samen met Binkie de brokjes van Whiskas willen proberen en aan de drie opdrachten mee willen doen. Ben jij een social media tijger en heeft jouw kat wel oren naar brokjes die afgestemd zijn op haar levensfase? Schrijf je dan hier in!

Deel jouw #WhiskasMoment met ons op social media!

Plaats een reactie

5Reacties