Ontwerp Zonder Titel 2023 08 10t092239.450

Met déze tip vermijd je de strijd om ligbedjes bij het hotel

Wie in de zomer vaker naar hotels in het buitenland gaat, heeft waarschijnlijk de strijd om ligbedjes weleens meegemaakt.

Strijd

Ergens is het wel grappig, maar voor veel mensen is het ook een groot irritatiepunt op vakantie: de strijd om de ligbedjes. Er zijn altijd wel een aantal vroege vogels die hun handdoekjes al over de beste bedjes hebben gedrapeerd. Daarnaast lijkt iedere gast in de loop van de vakantie steeds iets eerder op te staan om verzekerd te zijn van zo’n fijn ligbedje dichtbij het zwembad. Op TikTok deelde een vrouw een filmpje waarin ze liet zien hoe zij omging met de strijd om de ligbedjes en deelde een goede tip.

Lees ook: Kun je zonnebrandcrème van vorig jaar nog gewoon gebruiken deze zomer?

Tip

De vrouw benoemde dat ze zich wel een beetje schaamde, maar tegelijkertijd moet ze er ook om lachen. Ze was de strijd om de ligbedjes zo moe, dat ze besloot zelf een inklapbaar/opblaasbaar ligbedje mee te nemen, zodat ze altijd verzekerd was van een plekje. Of dit bij ieder hotel wordt toegestaan, is de vraag, maar het is in ieder geval een slim idee om in je achterhoofd te houden. Ga jij het proberen?

Vriendin’s favoriet

Even ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven? Een (lang) weekend aan zee, in the middle of nature of in een mooie stad zal je goed doen. Alles wat je voor deze getaway nodig hebt, past in deze hippe Fab Seventies handbagage koffer. In meerdere kleuren verkrijgbaar. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Goed nieuws voor zonliefhebbers: op déze dag keert de zomer terug

Foto: GettyImages
Bron: Her.ie

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.